Κακοκαιρία: «Κόπηκε» ο δρόμος Αγρίνιο – Προυσός, έκλεισε η επ. οδός Κλεισορεύματα – Αγγελόκαστρο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

    Ημερομηνία:

    Και στο ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Αγρινίου έχουν καταγραφεί προβλήματα εξαιτίας της παρατεταμένης και εντεινόμενης κακοκαιρίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Προυσού, στον οικισμό Στριγανιά της Κοινότητας Σπαρτιά Παραβόλας.

     

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί εγκλωβίστηκε και αυτοκίνητο.

    Σε επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου για τα ρέματα του Πεταλά που είχαν προκαλέσει τις καταστροφικές πλημμύρες στις αρχές Νοεμβρίου σε Στράτο, Λεπενού, Κουβαρά κλπ.

    Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, εξαιτίας καταπτώσεων έκλεισε και ο δρόμος από τα Κλεισορεύματα προς το Αγγελόκαστρο.

     

    ICECAP

    ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

    Προβλήματα στην περιοχή του Αγρινίου έχει προκαλέσει η σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή το τελευταίο δίωρο.

    Πέραν των εκτεταμένων διακοπών ρεύματος καταγράφονται προβλήματα εξαιτίας ρεμάτων που έχουν υπερχειλίσει.

    Ειδικότερα στην ΔΕ Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου όγκοι νερών πέρασαν πάνω από την επαρχιακή οδό Αγρινίου – Εμπεσού και σε μια περίπτωση, κοντά στα Διαμαντέικα Αγρινίου, ακινητοποιήθηκε όχημα και απεγκλωβίστηκε οδηγός.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία: Νεκρή 20χρονη – Σοβαρά τραυματισμένοι οι γονείς της – ΦΩΤΟ

    Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας...

    Το Φως που Δημιουργούμε: Σκέψεις για τη Σταύρωση, την Ανάσταση και την Ανθρώπινη Αντοχή

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη*   Πώς θα έλαμπε το φως, αν πρώτα...

    Ιωάννα Τούνη: Ο επιχειρηματίας και ο… πρώην – Τι ψιθυρίζεται για την προσωπική της ζωή

    Η είδηση πως η Ιωάννα Τούνη είναι ξανά ερωτευμένη πυροδότησε πολλά...