Κατέληξε ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

    Ημερομηνία:

    Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευτόταν άφησε ο 16χρονος από την Αργαλαστή ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου (14/12).

    Ο 16χρονος από το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν κατάφερε, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με το gegonota.news, το τροχαίο έγινε στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος, με οδηγό έναν 17χρονο, συγκρούστηκε με ΙΧ στον δρόμο Βόλου – Αργαλαστής, λίγο πριν την είσοδο στο χωριό.

    Αμέσως, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας βγήκαν στον δρόμο προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες – ο 17χρονος είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα – ενώ παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά του 16χρονου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Αμέσως, μόλις έφτασε στα Επείγοντα, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση και η εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

    Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία την ερχόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε το Κίεβο

    Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι η ανταλλαγή αιχμαλώτων και σορών στρατιωτών...

    Νέες ρυθμίσεις στα ενοίκια: Τι αλλάζει για κλειστά ακίνητα και εξοχικές κατοικίες

    Ένα από τα πιο πιεστικά κοινωνικά ζητήματα στην Ελλάδα παραμένει...

    Νέα εποχή για τις Πυραμίδες της Αιγύπτου: Το σχέδιο των $30 εκατ. που αλλάζει τον τουρισμό

    Μια νέα εποχή ξημερώνει για τις Πυραμίδες της Γκίζας, καθώς το εμβληματικό...

    Nτουμπάι… οι παραλίες της Αττικής – Ξαπλώστρα 320 ευρώ με κράτηση και dress code

    Το μπάνιο στη θάλασσα στην Αττική κοστίζει πλέον όσο ένα αεροπορικό...