Κατέληξε ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

    Ημερομηνία:

    Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευτόταν άφησε ο 16χρονος από την Αργαλαστή ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου (14/12).

    Ο 16χρονος από το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν κατάφερε, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr.

    Σύμφωνα με το gegonota.news, το τροχαίο έγινε στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος, με οδηγό έναν 17χρονο, συγκρούστηκε με ΙΧ στον δρόμο Βόλου – Αργαλαστής, λίγο πριν την είσοδο στο χωριό.

    Αμέσως, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας βγήκαν στον δρόμο προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες – ο 17χρονος είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα – ενώ παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά του 16χρονου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Αμέσως, μόλις έφτασε στα Επείγοντα, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση και η εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

    Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...