Το Bitcoin σπάει για πρώτη φορά το φράγμα των 105.000 δολαρίων

    Ημερομηνία:

    Το Bitcoin συνεχίζει σήμερα την θεαματική άνοδό του, η τιμή του αυξάνεται κατά 3% και πλέον σε συναλλαγές στην Ασία κι έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 105.000 δολαρίων, επεκτείνοντας τα κέρδη του μετά την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, καθώς ο Ρεπουμπλικάνος εξαγγέλλει πως θα μετατρέψει τη χώρα σε «πρωτεύουσα» των κρυπτονομισμάτων.

    Φλίγκος

    Το Bitcoin έφθασε τα 105.142 δολάρια προτού υποχωρήσει ελαφρώς, άλλαζε χέρια έναντι 104.760 δολαρίων (+3,3%) προ ολίγου (ξημερώματα Δευτέρας).
    Η τιμή αυξήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου που ανέφεραν ότι ο Αμερικανός εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός στρατηγικού αποθεματικού ταμείου bitcoin, σύμφωνα με τον Τόνι Σίκαμορ, αναλυτή της IG.

    ICECAP

    «Το επόμενο νούμερο που θα αναζητήσει η αγορά είναι τα 110.000 δολάρια. Η υποχώρηση που περίμενε πολύς κόσμος απλά δεν έγινε, γιατί τώρα έχουμε αυτά τα νέα», ανέφρε ο Σίκαμορ.

    Το Bitcoin έχει σημειώσει άνοδο άνω του 50% από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου που είδαν τον Τραμπ να εκλέγεται μαζί με πολλούς άλλους υποψήφιους υπέρ των κρυπτονομισμάτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ: “Αστερομάτα” : το ελληνικό  αστέρι στη Εurovision

    Ελληνική παράδοση -  αυθεντικότητα  - υπαρξιακή ερμηνεία : το...

    Η πιο άχρηστη ερώτηση που κάνουμε όλοι στα παιδιά

    Από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας, θυμόμαστε να απαντάμε...

    ΣΑΛΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Συκοφαντούν την δασκάλα των παιδιών τους

    ΣΑΛΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ...

    Στις 16 Ιουνίου η πρώτη πτήση υδροπλάνων από την Πάτρα

    Από την 1η Ιουνίου ανοίγει το σύστηµα κρατήσεων και...