ΠΑΤΡΑ: Κανένα ίχνος από το ζευγάρι που εξέπεμψε SOS από την περιοχή του Ομπλού! Υπόθεση μυστήριο

    Ημερομηνία:

    Κανένα στοιχείο για την ύπαρξη ατόμων στο βουνό, στην περιοχή του Παναχαϊκού, δεν βρήκαν οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούσαν ζευγάρι από αργά το βράδυ.

    Να σημειωθεί ότι σήμανε συναγερμός στις αρχές όταν άνδρας τηλέφωνησε λέγοντας πως έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους σε περιοχή του Παναχαϊκού όρους. Πάντως καμια εξαφάνιση δεν είχε δηλωθεί στην Αστυνομία τις τελευταίες ώρες.

    Στις 11 τη νύχτα της Κυριακής προκλήθηκε συναγερμός σε Πυροσβεστική και Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα που έγινε από ζευγάρι! Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε καλώντας την Πυροσβεστική μέσω του αριθμού “112” ο καλών, τα δύο άτομα είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους  στην θέση Τοπόλοβα, στην ευρύτερη περιοχή του Πετρωτού.

    Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες από αστυνομικούς και πυροσβέστες στην περιοχή, αλλά επειδή η κλήση δεν έδωσε ακριβές στίγμα των ατόμων, οι προσπάθειες για την ανεύρεσή τους δεν είναι εύκολες.

    Τελικά μετά από 3 περίπου ώρες οι έρευνες σταμάτησαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολλά τα ανασφάλιστα οχήματα στην Αχαΐα – Το 70% με πλήρη κάλυψη

    Ο πρόσφατος πανελλαδικός έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα, που...

    Πάτρα: Δεν είναι μια παλιά φωτογραφία, είναι κομμάτι μνήμης…

    Το εμβληματικό περίπτερο στο Μαρκάτο, εκεί όπου κάποτε χτυπούσε ένας...

    Οι ερωτικές πράξεις στον ύπνο του δεν ήταν με την σύντροφο του, αλλά με έναν… εισβολέα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό για ένα ζευγάρι 22χρονων Γερμανών σημειώθηκε...