Τοπικές Ειδήσεις ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στον Νίκο Φλαμή Ημερομηνία: 18/12/2024 Προηγούμενο άρθροΠρωτογενές πλεόνασμα έως 2,8% το 2024 – Έσοδα από φοροδιαφυγή πάνω από €1,8 δισ.Επόμενο άρθροΔίκη Πισπιρίγκου: Εν μέσω έντασης η εξέταση Καρακούκη από Κούγια – Συνεχίζεται τον Ιανουάριο η ακροαματική διαδικασία Κοινοποίηση: FacebookTwitterPinterestLinkedin Τελευταία Νέα Πάτρα: Χάρισε στο ΕΚΑΒ ένα ασθενοφόρο! Η τραγωδία που τη συγκλόνισε πριν 33 χρόνια με τα δύο της παιδιά και τη νύφη της Τρώτε αργά το βράδυ; Τι αλλάζει στις καύσεις και την αποθήκευση λίπους – Έρευνα απαντά ΣΥΝΤΑΓΗ: Κεφτεδάκια με σάλτσα καρυδιού και πατάτες Brisket: Πώς το φτιάχνουμε στο σπίτι και γίνεται λουκούμι Πάτρα: Σε 25 ημέρες το Welcome to UP 2025, «ανεβάζει» σε άλλη διάσταση τη Φοιτητική εμπειρία Κοινοποίηση: FacebookTwitterPinterestLinkedin Περισσότερα ΆρθραΣχετικα Πάτρα: Χάρισε στο ΕΚΑΒ ένα ασθενοφόρο! Η τραγωδία που τη συγκλόνισε πριν 33 χρόνια με τα δύο της παιδιά και τη νύφη της 6 λεπτά πριν «Αρκεί μια καλή πράξη κάθε μέρα από τον καθέναν... Τρώτε αργά το βράδυ; Τι αλλάζει στις καύσεις και την αποθήκευση λίπους – Έρευνα απαντά 18 λεπτά πριν ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%85-%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%8d/ ΣΥΝΤΑΓΗ: Κεφτεδάκια με σάλτσα καρυδιού και πατάτες 28 λεπτά πριν Υλικά 500 γρ. κιμά (μείγμα μοσχαρίσιου και χοιρινού) ... Brisket: Πώς το φτιάχνουμε στο σπίτι και γίνεται λουκούμι 40 λεπτά πριν Για τους κρεατοφάγους το brisket θεωρείται comfort food γι’ αυτό και...