Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Χαρδαβέλλα – “Ο πατέρας μου δεν θα ήθελε να είναι σήμερα ημέρα στενοχώριας” (Φωτό)

    Ημερομηνία:

    Σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στη 13:30, στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιείται η κηδεία του Κώστα Χαρδαβέλλα.

    Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 79 ετών. Τα τελευταία χρόνια, ο δημοσιογράφος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί η σορός του δημοσιογράφου έφτασε στην εκκλησία.

    Ο γιος του, Κωνσταντίνος, και η γυναίκα του δημοσιογράφου, Μαρία Παναγοπούλου, είναι από νωρίς στην εκκλησία, δεχόμενοι τα συλλυπητήρια από τον κόσμο που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο για να πουν το τελευταίο αντίο.

    Επιθυμία της οικογένειας είναι ότι όποιος θέλει να πει το ύστατο χαίρε στον Κώστα Χαρδαβέλλα να πάει στην εκκλησία και όχι στην ταφή που θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ακόμη, αντί στεφάνων, επιθυμούν να στηριχθεί οικονομικά το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της ΕΣΗΕΑ.

    “Ο πατέρας μου δεν θα ήθελε να είναι σήμερα ημέρα στενοχώριας”, υπογράμμισε ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

    Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Χαρδαβέλλα – "Ο πατέρας μου δεν θα ήθελε να είναι σήμερα ημέρα στενοχώριας" [εικόνες]

    Κώστας Χαρδαβέλλας

    Κώστας Χαρδαβέλλας

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    ICECAP

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Με μια συγκινητική ανάρτηση το βράδυ της Πέμπτης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Χαρδαβέλλα, ο συνονόματος γιος του.

    “Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, είχε χάσει την ομιλία του, επικοινωνούσαμε πλέον με τον αγαπημένο τρόπο και των δύο, γράφοντας σε μια σελίδα ο ένας στον άλλο. Το τελευταίο πράγμα που μου είπε είναι “μη μου στεναχωριέσαι, θα μεγαλώσουμε μαζί”” έγραψε ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας

    “Δεν λέω λοιπόν ούτε αντίο, ούτε καλό ταξίδι, γιατί ξέρω ότι ένα κομμάτι σου θα είναι πάντα εδώ μαζί μου. Θα μεγαλώσουμε μαζί όπως είπες μέχρι μια μέρα να ξαναβρεθούμε πίσω από τα μάτια κάποιου άλλου” καταλήγει στην ανάρτησή του ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα.

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κίνα: Ρομπότ έτρεξαν ημιμαραθώνιο μαζί με δρομείς

    Λάδωσαν τις αρθρώσεις του, έτρεξαν, και τερμάτισαν με επιτυχία...

    «Αστικό πάρκο άγριας ζωής»! Οδός Γερμανού στην Ανω Πόλη

    «Αστικό πάρκο άγριας ζωής» γράφει ένας αναγνώστης στα σχόλια...

    ΠΑΤΡΑ: Στο ίδιο έργο θεατές στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου

    Στο ίδιο έργο θεατές στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Τα...

    ΠΑΤΡΑ: Που βρίσκεται αυτός ο μεγάλος αρχαιολογικός χώρος;

    Εσείς το γνωρίζατε οτι στη συμβολή των οδών Κορίνθου...