ΠΑΤΡΑ: ΤΟ ΕΑΠ απέκτησε νέο κτίριο στην οδό Σαχτούρη

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αγοράς του νέου κτιρίου για το ΕΑΠ στην Πάτρα

    Στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών ολοκληρώθηκε η διαδικασία αγοράς του ακινήτου επί της οδού Σαχτούρη 15, στην Πάτρα εξ ονόματος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

    Με την υπογραφή της πράξης εξόφλησης το ακίνητο περιήλθε στην πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή του ΕΑΠ.

    Η χρηματοδότηση του έργου έγινε από το Ταμειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.)

    Η διαδικασία έλαβε χώρα παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, του Πρύτανη του ΕΑΠ, Καθηγητή Μανώλη Κουτούζη, του Αντιπρύτανη Υποδομών και Οικονομικών Καθηγητή Ευθύμη Ζέρβα, καθώς και των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών.

    Πρόκειται για μία διώροφη οικοδομή επί της οδού Σαχτούρη και αριθμό 15. Αποτελείται από ισόγειο, όροφο και σοφίτα συνολικής επιφάνειας 780 τετραγωνικών μέτρων, ενώ έχει χαρακτηρισθεί ως έργο τέχνης από το Υπουργείο Πολιτισμού.

    Η απόκτηση του κτιρίου θα ισχυροποιήσει τους διαχρονικούς δεσμούς του ΕΑΠ με τα δρώμενα της πόλης αλλά και τους πολίτες της Πάτρας.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μνήμες που χαράζουν και ξεθωριάζουν (αλλά δεν χάνονται) στο πέρασμα του χρόνου

    ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ Εκείνη την εποχή, στην περιοχή της πλατείας...

    ΠΑΤΡΑ: «Πολεμικό» κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Σε… πολεμική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την...