Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος Τούρκος για τη δολοφονία του εργοδότη του

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 35χρονος Τούρκος, καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας του 52χρονου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στον Αλμυρό της Καλαμάτας.

    Στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα το έκανε εν βρασμώ ψυχικής ορμής χωρίς να έχουν κάποια οικονομική διαφωνία. Ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία επειδή το θύμα ήρθε σε επαφή με Άραβες οι οποίοι ήταν προσληφθέντες από Τούρκους και τον κυνηγούσαν προκειμένου να τον βλάψουν.
    Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του βίασε τη σύζυγό του, αυτός προσερχόμενος σε δικηγορικό γραφείο προκειμένου να ξεκαθαριστεί εξωδικαστικός η υπόθεση υπέγραψε κάποιο χαρτί το οποίο δεν το κατάλαβε και η πλούσια οικογένεια της συζύγου ήταν αυτή που έδωσε εντολή εκτελέσεώς του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συναυλία κιθάρας στο Πάρκο Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών

    «Μουσική είναι η ομορφιά του σύμπαντος», Πλάτων Με γνώμονα...

    ΑΝΩ ΣΥΧΑΙΝΑ: Δείτε τι έγινε στο πανηγύρι! Επικράτησε το αδιαχώρητο – ΦΩΤΟ

    Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την...

    Υπουργείο Παιδείας : Δέσμευση για προσπάθεια ανάκλησης της απόφασης για το… λουκέτο στο Λύκειο Ερυμάνθειας

    Παρέμβαση στο Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με στόχο...

    Η Deloitte Υποστηρίζει την Καινοτομία στην Πάτρα

    Πάτρα, 21 Ιουλίου 2025 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και...