Νέα κρούσματα στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” – Ανεξέλεγκτη η διασπορά του κορονοϊού

    Ημερομηνία:

    Αλλα δύο κρούσματα κορονοϊού στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”, όπου φαίνεται πως η διασπορά της πανδημίας είναι ανεξέλεγκη, καθώς ήδη από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 41 κρούσματα.

    Συγκεκριμένα ασθενής της Α΄ Παθολογικής κλινικής διαγνώστηκε με τον ιό ασθενής , ενώ και μια εργαζόμενη είναι θετική στον ιό, ενώ προχθές μια γιατρός βρέθηκε θετική στη νόσο.

    Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμη εργαζόμενος αποχώρησε με συμπτώματα και αναμένονται τα αποτελέσματα του τεστ.

    Φλίγκος

    Να σημειωθεί πως είχε αποφασιστεί στην πρόσφατη σύσκεψη υπό τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη να υπάρξει πλήρης εκκένωση και απολύμανση των χώρων.

    Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων , όπως αναφέρουν και σε ανακοίνωσή του σωματείου τους για να σταματήσει η προέλαση της πανδημίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7/

    Τα ζώδια που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν

    Ηεξωτερική γοητεία και ομορφιά δεν διαρκούν για πάντα –...

    Συνταγή: Μοσχαράκι στάμνας Ηπειρώτικο

    Υλικά 1½ κιλό μοσχαρίσιο κρέας από πόδι, σε μερίδες ...

    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο στον Αγιο Βασίλη – Φωτό

    Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στο ύψος του...