Ντένζελ Ουάσιγκτον: Χειροτονήθηκε ιερέας σε εκκλησία στη Νέα Υόρκη – “Ο άνθρωπος δίνει βραβείο, ο Θεός ανταμοιβή”

    Ημερομηνία:

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ντένζελ Ουάσινγκτον  βαφτίστηκε και χειροτονήθηκε  ιερέας σε εκκλησία της Νέας Υόρκης

    Σε δηλώσεις του στο τέλος της τελετής, ο Ουάσινγκτον θυμήθηκε τα λόγια της μητέρας του: «περίπου την όγδοη ή ένατη φορά που έχασα ένα Όσκαρ ότι ”ο άνθρωπος δίνει το βραβείο, ο Θεός δίνει την ανταμοιβή”».

    Ντένζελ Ουάσιγκτον: Ευγνώμων για όλα όσα μου έδωσε ο Θεός στα 70 χρόνια

    Ο Ουάσινγκτον, του οποίου ο πατέρας ήταν πάστορας ανέφερε ακόμα πως είναι «ευγνώμων για όλα όσα μου έδωσε ο Θεός στα 70 χρόνια», συμπεριλαμβανομένης μιας «αγαπημένης, πιστής συζύγου».

    Ο πρωταγωνιστής δεκάδων κινηματογραφικών επιτυχιών του Χόλιγουντ είχε μιλήσει για την πίστη του στο περιοδικό Esquire τον περασμένο Νοέμβριο.

    «Ο Θεός είναι αληθινός. Ο Θεός είναι αγάπη», είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό. «Ο Θεός είναι ο μόνος δρόμος. Ο Θεός είναι ο αληθινός δρόμος. Ο Θεός ευλογεί. Δουλειά μου είναι να υψώνω τον Θεό, να τον δοξάζω, να βεβαιώνομαι ότι όποιος και όποια μου μιλήσει στην υπόλοιπη ζωή μου θα καταλάβει ότι Εκείνος είναι υπεύθυνος για μένα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρίτσαρντ Σιάο: «Ζαλίζει» η συλλογή ρολογιών του νέου ιδιοκτήτη του Άρη – Η αξία τους φτάνει τα 2,6 εκατ. ευρώ

    Η νέα εποχή στον μπασκετικό Άρη είναι πλέον γεγονός. Ο Ρίτσαρντ Σιάο,...

    Η πιο γρήγορη συνταγή για σπαγγέτι μπολονέζ

    Τα σπαγγέτι με σάλτσα μπολονέζ είναι ένα κλασικό πιάτο που μπορεί...

    Ποιο είναι το καλύτερο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο;

    Η γενναιοδωρία και η καλοσύνη είναι δύο αξίες που...

    ΠΑΤΡΑ: Τα χόρτα “καλύπτουν” τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου

    Τα χόρτα και το… πράσινο σκεπάζουν το πεζοδρόμο της...