Αράχωβα: Αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι γιατί δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες – Oυρές χιλιομέτρων

Ημερομηνία:

Μεγάλο μποτιλιάρισμα με ουρά πέντε χιλιομέτρων δημιουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αράχωβα λόγω της ξαφνικής χιονοθύελλας που έπληξε την περιοχή.

Οδηγοί που κινούνταν στον δρόμο προς το Λιβάδι και το Χιονοδρομικό, δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες, με συνέπεια η μετακίνησή τους να είναι αδύνατη. Έτσι, κόλλησαν στο σημείο, προκαλώντας – προφανώς – πρόβλημα και σε οδηγούς που ακολουθούσαν, έχοντας προνοήσει να προμηθευτούν αντιολισθητικά μέσα για τα οχήματά τους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει προσωρινά διακοπεί για να μην εγκλωβιστούν περισσότερα αυτοκίνητα, ενώ ήδη επιχειρούν εκχιονιστικά για να καθαρίσουν τον δρόμο και να «ξεκολλήσουν» τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Η φωτογραφία του άρθρου είναι από την ανάρτηση του Forecast Weather Greece στο Facebook.

Φλίγκος

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»: Κάλεσμα του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων για συμμετοχή

Το Χορευτικό Τμήμα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο πλαίσιο των...

ΠΑΤΡΑ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕΦΕΝΕ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο – ΟΝΟΜΑΤΑ

Η γνωστή και αγαπημένη –των Πατρινών-ερασιτεχνική ομάδα είχε αρχαιρεσίες...

ΠΑΤΡΑ: Παρουσίαση του βιβλίου της Μυρσίνης Ζορμπά, Πολιτική του Πολιτισμού

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Μυρσίνης Ζορμπά...