Θρήνος για 23χρονο ποδοσφαιριστή του ερασιτεχνικού

Ημερομηνία:

Ο Χρήστος Καλλιοντζής από το νομό Ιωαννίνων αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήταν μαχητής, όπως γενναία έδωσε και τη μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια και τον είχε ξεπεράσει.

PHILOXENIA

Χθες το βράδυ ανήμερα της γιορτής του άφησε τη τελευταία του πνοή. Αγωνίζονταν για χρόνια στην Καστρίτσα, ενώ φέτος είχε πάει στο Κουτσελιό. Πρόκειται για μια τραγική απώλεια ενός νέου παιδιού που σκόρπισε θρήνο και θλίψη στον κόσμο του ερασιτεχνικού.

Η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Σύσσωμη η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Καλλιοντζή για τον αδόκητο χαμό του… Τα λόγια είναι τόσο λίγα και φτωχά για να περιγράψουν το ήθος, την ευγένεια και την καλοσύνη του Χρήστου μας….

Ένα παιδί που όποιος τον γνώριζε καταλάβαινε αμέσως την καλοσύνη της ψυχής του… Χρηστάρα πέρασες δύσκολα τον τελευταίο καιρό και ήσουν συνέχεια στην σκέψη όλων μας!!! Προσπάθησες πολύ αλλά η μανούλα σου σε ήθελε δίπλα της… Αυτό μας γαληνεύει κάπως….Ελπίζουμε τώρα να είναι ελαφρύ το χώμα και να βρεις την ηρεμία που αξίζει στην ψυχούλα σου!!! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…..”

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Σε εξέλιξη οι εγγραφές για το Pink the City 2026 στην πλατεία Τριών Συμμάχων

Ξεκίνησε η λειτουργία του περιπτέρου εγγραφών για το Pink the...

O Πατρινός επιχειρηματίας που εγκαταλείπει την Ελλάδα για το Ντουμπάι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb/

Πάτρα: Η «κρυφή κασέτα» μιας συγκλονιστικής ιστορίας ανεβαίνει στις Γραμμές Τέχνης

Μια ιστορία έρωτα, απόκρυψης, υιοθεσίας και αναζήτησης της αλήθειας...

Πάτρα – Δίκη για την 14χρονη Χριστίνα που “έφυγε” τόσο άδικα! Το ξέσπασμα αλλά και οι ευχαριστίες της μάνας

Η απόφαση δικαίωσε την οικογένεια της Χριστίνας Γαρουφαλή που...