Για κακούργημα απολογείται σήμερα ο 14χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα της φίλης του

    Ημερομηνία:

    Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί θα οδηγηθεί ο 14χρονος που, ανήμερα των Χριστουγέννων, μαχαίρωσε τον πατέρα της 16χρονης φίλης του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

    Εις βάρος του ανήλικου ο εισαγγελέας άσκησε εχθές κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ κατηγορείται ακόμα για οπλοφορία-οπλοχρησία. Μετά την προθεσμία που έλαβε για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του αποφασίστηκε να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά στον πρώτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μετά από διαπληκτισμό που φέρεται να είχε το θύμα με την 16χρονη κόρη του. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 14χρονος που φαίνεται ότι διατηρεί σχέση με την ανήλικη, επιτέθηκε με μαχαίρι στον πατέρα της τραυματίζοντάς τον στην οσφυϊκή χώρα.

    Ο 64χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς, όπου μία ημέρα αργότερα ζήτησε να πάρει εξιτήριο, παρά τις συστάσεις των γιατρών να παραμείνει για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

    Από τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης εντοπίστηκε και συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (25-12-2024), ανήλικος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 64χρονου.

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες την 25-12-2024 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο νεαρός με χρήση μαχαιριού που είχε στην κατοχή του, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε βάρος του 64χρονου, τραυματίζοντάς τον στην οσφυϊκή χώρα.

    Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγιά Σοφιά: Στο έλεος… κολλητών εργολάβων, οι περιπέτειες του μνημείου της Ορθοδοξίας στα χέρια του Ερντογάν

    Μια χαίνουσα πληγή στο σώμα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού...

    Η εντυπωσιακή γιόγκα της 41χρονης Χιλάρια Μπάλντουιν για τα τρολ που τη χλεύασαν μετά το μίνι φόρεμα που φόρεσε στα Gotham Awards 2025, δείτε...

    Με έναν εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε να απαντήσει η Χιλάρια Μπάλντουιν στα...

    Ο Μαδούρο επιβεβαιώνει πως συνομίλησε με τον Τραμπ: «Έγινε με σεβασμό και ήταν εγκάρδια»

    Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο επιβεβαίωσε χθες Τετάρτη πως είχε...

    Το νέο μοντέλο ελέγχων από την εφορία: Στο μικροσκόπιο 770 μεταβιβάσεις, κληρονομιές και χρηματικές παροχές

    Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ μπαίνουν 770 δηλώσεις που εκκαθαρίστηκαν αυτόματα από...