ΣΥΡΙΖΑ: Οι λέξεις στα ψιλά γράμματα της κάρτας του εκθέτουν τον κ. Μητσοτάκη

    Ημερομηνία:

    «Οι λέξεις στα ψιλά γράμματα της κάρτας του εκθέτουν τον κ. Μητσοτάκη» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχετική ανακοίνωση.

    Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει πως οι ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας είναι παιχνίδι στην κάρτα γραφικών του υπολογιστή του. Διάλεξε λοιπόν μέσω μίας διαδεδομένης εφαρμογής, τις λέξεις που εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα στις ανασκοπήσεις του και που χαρακτηρίζουν τις στοχεύσεις της κυβέρνησης του: Υγεία, εργασία, παιδεία, οικονομία, νέοι, δικαιοσύνη, στήριξη.

    Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός των καρτέλ, της ΙΧ επικίνδυνης πλέον για τα εθνικά συμφέροντα εξωτερικής πολιτικής, της συγκάλυψης, και της καταπάτησης του κράτους δικαίου υποκριτικά παίζει με τις λέξεις. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί ούτε πίσω από τις λέξεις που επιλέγει. Και αυτές τον εκθέτουν».

    Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το 2025 με ριζοσπαστικό ρεαλισμό, θέσεις και προτάσεις θα συνεχίζει να εκφράζει την κοινωνική πλειοψηφία, σταθερά και ανυποχώρητα. Για τα μεγάλα και τα μικρά που απασχολούν τους πολίτες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

    Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ τα ξημερώματα...

    Ναύπακτος: Έκλεψε περίπτερο και βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικά

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του...

    Αιτωλικό: Δεν είχαν άδεια για συνδρομητικά κανάλια και έκλεβαν σήμα

    Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό,...

    Θέατρο Σκιών: Ο Καραγκιόζης στο “Πνεύμα των Χριστουγέννων”

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Θέατρο...