Ζόζεφιν για Νίνο: «Δεν θέλω να μιλάω πια για αυτό, γιατί έχει τελειώσει…»

    Ημερομηνία:

    Η σχέση της Ζόζεφιν με τον Νίνο απασχόλησε φέτος τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο χωρισμός των δύο καλλιτεχνών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξέφρασε τον σεβασμό της για το συνάδελφό της και πρώην σύντροφό της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

    Παράλληλα δήλωσε πως δεν θέλει να μιλάει πια γι’ αυτό το κεφάλαιο της ζωής της, καθώς έχει κλείσει.

    Σε άλλο σημείο εξήγησε πως: «Δεν έχω χρόνο να κοιτάω τα σχόλια που γράφονται. Κάποια στιγμή είχα στεναχωρηθεί με κάτι που είχε ειπωθεί, γιατί δεν ήταν η πραγματικότητα. Αν θέλει ο άλλος να βρει χίλια κακά θα το κάνει κι αν θέλει να βρει χίλια καλά το ίδιο».

    Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την σχέση της με τον Νίνο, η Ζόζεφιν απάντησε: «Είπα αυτό που ζούσα. Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι πολύ. Δεν θέλω πια να μιλάω για αυτό, γιατί έχει τελειώσει.

    Είναι λογικό να το αναπαράγουν, γιατί εγώ μίλησα για αυτή τη σχέση. Είναι καλό να κρατάς μια σχέση για τον εαυτό σου, αλλά είμαι ένα κορίτσι που όταν χαίρομαι μου αρέσει να το εκφράζω».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    9ο Γυμνάσιο Πατρών: “Το Σχολείο μου στην διαδρομή του χρόνου”

    Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' τάξης του 9ου...

    Πάτρα: Συγκλονιστική υπόθεση βίας! Σε βίντεο οι σοκαριστικές κινήσεις του “πρώηξν” – Τι λέει η δικηγόρος Ευρωπία Συνοδινού

    Μια συγκλονιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως από...

    Εκτελέσεις… fast track στη διαβόητη «φυλακή του θανάτου» στη Σαουδική Αραβία – Δεν ειδοποιούνται οι μελλοθάνατοι ούτε οι συγγενείς τους

    Μια νέα φρικιαστική μέθοδος εφαρμόζεται στη φυλακή Ταμπούκ στη Σαουδική Αραβία αναφορικά με...

    Φωτιά σε σκάφη στην Ακτή Θεμιστοκλέους – Βυθίστηκαν δύο

    Συναγερμός σήμανε στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πυροσβεστική όταν...