Δωροθέα Μερκούρη: «Οι ομοφυλόφιλοι του χωριού μας ήταν όλοι στο σπίτι της γιαγιάς μου»

    Ημερομηνία:

    Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στην “Super Κατερίνα” την Πέμπτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θεατρική παράσταση “Brokeback Mountain”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

    “Δεν ασχολούμαι και δεν διαβάζω κριτικές γιατί θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω εκεί. Και τα παιδιά δεν επηρεάστηκαν πάρα πολύ. Από την άλλη, κατανοώ ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσαρέσκεια σε κάποιους ανθρώπους. Μέχρι στιγμής δεν έχει σηκωθεί κάποιος να φύγει από την παράσταση και οι περισσότεροι που έρχονται και βλέπουν την παράσταση είναι με κλάματα” είπε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

    Και συνέχισε: «Εγώ είμαι μισή Ιταλίδα και η γιαγιά μου είχε πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι του χωριού μας ήταν όλοι στο σπίτι της γιαγιάς μου. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι στη Νότια Ιταλία και δεν υπήρχε τίποτα περίεργο στο να έχουμε άντρες ομοφυλόφιλους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ: Αυξάνονται τα παιδάκια – θύματα τροχαίων στην Πάτρα

    Σήμα κινδύνου για δύο «ανοιχτές πληγές» που μαστίζουν την...

    Δεν πάνε οι αγρότες στη συνάντηση της Δευτέρας στο Μαξίμου, σχεδιάζουν κλιμάκωση των μπλόκων, ετοιμάζουν λίστα με αιτήματα

    Στη Νίκαια συνεδριάζουν  αγρότες από τα περισσότερα μπλόκα στην Ελλάδα προκειμένου...

    Δεύτερη ευκαιρία σε οφειλέτες: Τέλος η «ομηρία» από χρέη – Tι προβλέπουν νέα voucher

    Η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς τα βάρη...