Κομοτηνή: Ομάδα νταήδων τρομοκρατεί 10χρονο παιδί – Του φωνάζουν να πει «ζήτω ο Κασιδιάρης»

    Ημερομηνία:

    Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Κομοτηνή, όπου ομάδα νταήδων τρομοκρατεί ένα αγοράκι μόλις 10 ετών.

    Στις εικόνες διακρίνεται ο ανήλικος, που πιθανότατα ανήκει σε κάποια μειονότητα, να είναι κουλουριασμένος σε μία γωνία, ενώ ακούγονται οι τραμπούκοι να τον εκφοβίζουν και να τον καλούν να πει «ζήτω ο Κασιδιάρης», ώστε να τον αφήσουν ήσυχο.

    ICECAP
    Το βίντεο, που έφερε σήμερα στη δημοσιότητα η «Εφ.Συν.», είχε αναρτηθεί περίπου δυο μήνες πριν ως στόρι στο instagram από το προφίλ «Εθνικιστές Κομοτηνής». Άγνωστο παραμένει το πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο.

    Σημειώνεται ότι τα γραφεία της Χ.Α. στην περιοχή μπορεί να έκλεισαν το 2019, ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια λειτουργίας, όμως οι ακροδεξιοί θύλακες παραμένουν.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ροζ πανσέληνος σήμερα Σάββατο 12 Απριλίου – Αυτά είναι τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

    Η πανσέληνος της 12ης Απριλίου -γνωστή και ως Ροζ Φεγγάρι- έρχεται...

    Μαστοράκου για τις «μαιμού ειδικότητες»: «Πρόκειται για παραποίηση του ιατρικού επαγγέλματος

    Για τις «μαιμού-ειδικότητες» και την ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου...

    Ημέρα Καριέρας στην Καλαμάτα από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

    Το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) συνεχίζει...

    Ο εθισμός των παιδιών στο διαδίκτυο

    Η χρήση του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών συσκευών, ειδικά του κινητού,...