Σέλι: Φωτογραφία του 23χρονου σκιέρ μετά τον εντοπισμό του από τους πυροσβέστες

    Ημερομηνία:

    Αρκετά μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, βρέθηκε ο 23χρονος Παναγιώτης που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι.

    Φλίγκος

    Τον νεαρό εντόπισαν 4 πυροσβέστες στη θέση «Πριόνια», όπου φαίνεται ότι είχε βρει κατάλυμα σε δασικό φυλάκιο και μπόρεσε και πέρασε τη νύχτα ασφαλής.
    Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του έδωσε στη δημοσιότητα  την πρώτη φωτογραφία του νεαρού στο καταφύγιο με τους πυροσβέστες που τον εντόπισαν.

    «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 23χρονου Παναγιώτη στο Δασοφυλάκιο “Πριόνια”, στο Άνω Σέλι» έγραψε ο υπουργός στην ανάρτησή του. «Η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν παράδειγμα προσφοράς προς την κοινωνία» πρόσθεσε.

    Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

    ICECAP

    Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού:

    «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 23χρονου Παναγιώτη στο Δασοφυλάκιο “Πριόνια”, στο Άνω Σέλι.

    Η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν παράδειγμα προσφοράς προς την κοινωνία.

    Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Βέροιας και Νάουσας, τα στελέχη της 5ης και 2ης ΕΜΑΚ, την ΕΛ.ΑΣ., τους εθελοντές, τους εργαζόμενους του χιονοδρομικού και όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες.

    Ιδιαίτερη αναφορά στους 4 πυροσβέστες που εντόπισαν τον νεαρό. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αλλάζουν ταρτάν στο Παμπελοποννησιακό

    Στις σημειώσεις της Κυβέρνησης, στα θέματα που αφορούν την...

    ΠΑΤΡΑ: Διαμαρτυρίες για το κλάδεμα δένδρων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως

    Αντιδράσεις ξεσήκωσαν οι εργασίες κλαδέματος που έγιναν από τα...

    Ποια ώρα της ημέρας είμαστε πιο στεναχωρημένοι και ποια πιο χαρούμενοι

    Είναι γνωστό ότι η διάθεση αλλάζει ανάλογα με τις...

    ΠΑΤΡΑ – ΡΕΤΡΟ: Το επεισόδιο στο εργοστάσιο Σαλτέλ στις 7 Μαίου 1900

    Ένα περιστατικό συμπλοκής μεταξύ του αστυνομικού διευθυντή της Πάτρας...