Σέλι: Φωτογραφία του 23χρονου σκιέρ μετά τον εντοπισμό του από τους πυροσβέστες

    Ημερομηνία:

    Αρκετά μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, βρέθηκε ο 23χρονος Παναγιώτης που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι.

    Τον νεαρό εντόπισαν 4 πυροσβέστες στη θέση «Πριόνια», όπου φαίνεται ότι είχε βρει κατάλυμα σε δασικό φυλάκιο και μπόρεσε και πέρασε τη νύχτα ασφαλής.
    Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του έδωσε στη δημοσιότητα  την πρώτη φωτογραφία του νεαρού στο καταφύγιο με τους πυροσβέστες που τον εντόπισαν.

    «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 23χρονου Παναγιώτη στο Δασοφυλάκιο “Πριόνια”, στο Άνω Σέλι» έγραψε ο υπουργός στην ανάρτησή του. «Η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν παράδειγμα προσφοράς προς την κοινωνία» πρόσθεσε.

    Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

    Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού:

    «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 23χρονου Παναγιώτη στο Δασοφυλάκιο “Πριόνια”, στο Άνω Σέλι.

    Η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν παράδειγμα προσφοράς προς την κοινωνία.

    Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Βέροιας και Νάουσας, τα στελέχη της 5ης και 2ης ΕΜΑΚ, την ΕΛ.ΑΣ., τους εθελοντές, τους εργαζόμενους του χιονοδρομικού και όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες.

    Ιδιαίτερη αναφορά στους 4 πυροσβέστες που εντόπισαν τον νεαρό. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το custom-made σε άλλο επίπεδο: Η Porsche δημιουργεί το χρώμα που θέλουν οι πελάτες της

    Η Porsche φημίζεται για τις εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει στους...

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου

    Κατά την περίοδο από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, θα καταβληθούν...

    ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για τα επιδόματα

    Την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιουνίου, θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα για τον μήνα...