Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός γκέι – Δεν ήθελα να γίνω ο Παράβας των 90’s και είπα “στοπ”»

    Ημερομηνία:

    Για τους γκέι ρόλους που έχει υποδυθεί, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Τρίτη (7/1), στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», με τον ηθοποιό να τονίζει πως δεν ενοχλείται με τον τρόπο που συχνά ενσαρκώνονται ομοφυλόφιλοι στην μικρή οθόνη.

    «Επειδή εγώ είμαι γκέι και έχω παίξει τον πρώτο γκέι στην τηλεόραση, προ αμνημονεύτων ετών, και είχε προκληθεί και μεγάλος θόρυβος τότε, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνω και μία ακραία περίπτωση γκέι», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    «Είμαι ανενεργός γκέι. Έχω υποδυθεί όλα τα είδη των γκέι, από τον πιο σοβαρό, τον πιο συνεσταλμένο, τον πιο μελαγχολικό, μέχρι την ακραία περίπτωση στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ο τελευταίος ρόλος με έχει σημαδέψει, εάν μου έλεγαν να τον ξανακάνω, θα τον έκανα ξανά – ήταν ευχαρίστησή μου. Επειδή δεν ήθελα να γίνω ο Παράβας των 90’s, είπα “στοπ και δεν θα κάνω ξανά τον γκέι”», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην τελική φάση ο σχεδιασμός για τη μείωση της διδακτέας ύλης σε δημοτικό και γυμνάσιο

    Στην τελική φάση επεξεργασίας του σχεδίου για τον περιορισμό...

    Ηγουμενίτσα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» και γκρέμισε τοίχο γηπέδου κατά τη διάρκεια καταδίωξης – ΦΩΤΟ

    Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου...

    Νέο Προσοντολόγιο: Για πρώτη φορά διορισμοί στο Δημόσιο για δεκάδες χιλιάδες αποφοίτους νέων πανεπιστημιακών τμημάτων

    Σε ριζική αναμόρφωση και εμπλουτισμό του Προσοντολογίου – Κλαδολογίου...

    ΑΧΑΪΑ – ΤΩΡΑ: Παράσυρση πεζού στον Αλισσό

    Παράσυρση πεζού στον Ανω Αλισσό κοντά στα καταστήματα. Σύμφωνα...