ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο που “έφυγε νωρίς”

    Ημερομηνία:

    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Πάνου Ασημακόπουλου,σε ηλικία 66 ετών, ενός συμπολίτη με ξεχωριστή αισθητική και ιδιαίτερη προσωπικότητα.

    Με σπουδές αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, υπήρξε αντιπρόσωπος της εταιρείας Scavolini και είχε ασχοληθεί περεταίρω με το εμπόριο. Μεγάλη του αδυναμία ήταν τα ταξίδια και συγκεκριμένα οι εξωτικοί, μακρινοί προορισμοί. Ήταν ένας μπον βιβέρ, πάντα καλοντυμένος και με χιούμορ, κομμάτι της αλλοτινής, wild διασκέδασης της Πάτρας των seventies και eighties.

    Προερχόμενος από παλιά αστική οικογένεια, με πατέρα έμπορο στον αυτοκινητιστικό χώρο είχε να διαχειριστεί μια σημαντική περιουσία ακινήτων συμπεριλαμβανομένων νεοκλασικών στο κέντρο. Ορκισμένος εργένης χαρακτηρίζεται από όσους τον συναναστράφηκαν χαρισματικός στην παρέα και με μοναδικό, προσωπικό γούστο.

    ΚΗΔΕΙA

    ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΚΩΝ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ

    (ΕΤΩΝ 69)

    ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & ΩΡΑ 11:00 π.μ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΑΓΓΕΛΩΝ Α’ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.

    ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    * Γραφείο Τελετών «Ο Αχρείαστος» (Φραντζής Νικόλαος – Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος)

    Πατρών Κλάους 15, Πάτρα (πλησίον νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα) τηλ: 2610336825, κιν: 6949713524 κιν: 6973794448.

    ———————–

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο που "έφυγε νωρίς"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καταγγελία από το “Κίνημα Δημοκρατίας”: Κλείνουν τα ΕΛΤΑ στη Χαλανδρίτσα

    Το Κίνημα Δημοκρατίας και η Δημοτική Οργάνωση Πάτρας –...

    Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 52χρονου που δολοφονήθηκε από τον 23χρονο στα Χανιά

    Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν...

    Πάτρα: Αυξημένη ζήτηση για καυσόξυλα – Οι τιμές αλλά και η διαθεσιμότητα

    Αυξημένο ενδιαφέρον για καυσόξυλα καταγράφεται φέτος στην Πάτρα, με...