Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιατί κόπηκε από την ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη με τον Χρήστο Μάστορα

Ημερομηνία:

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επρόκειτο να έχει ρόλο στην ταινία «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα. Ενώ το όνομά του βρίσκεται στο δελτίο Τύπου και στους τίτλους, τελικά δεν υπάρχει πουθενά. Η Νάντια Ρηγάτου επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος της εξήγησε τον λόγο.

PHILOXENIA
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε γύρισμα για την ταινία για να έχει ένα μικρό ρόλο, έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Ο ρόλος του δεν αλλοίωνε την ταινία κι επειδή ο χρόνος της ταινίας βγήκε μεγαλύτερος σε συνεννόηση με τον σκηνοθέτη αφαιρέθηκε αυτή η σκηνή και δεν υπάρχει στην ταινία. Ο ίδιος θα αμειφθεί κανονικά και κόπηκε λόγω χρόνου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ρωσία: Το «υπερόπλο» Max στα κινητά εκατομμυρίων πολιτών – Screenshots, μηνύματα, πληρωμές και μια αόρατη «πίσω πόρτα»

Δεκάδες εκατομμύρια Ρώσοι έχουν οδηγηθεί τους τελευταίους 18 μήνες στην εγκατάσταση...

Aχαϊα: Κατέρρευσε στέγη σε κτήριο που χρησιμοποιεί Σύλλογος χωριού – φωτο

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/9/2026, στο...

TikTok και Instagram: Το 68% των συμβουλών διατροφής είναι παραπλανητικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/tiktok-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-instagram-%cf%84%ce%bf-68-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%8e%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd/

Πάτρα: Φυσικοθεραπευτήριο με βιοσυντονισμό για “ευεξία”, γιατρός που κάνει “δονήσεις” και άλλα “περίεργα”

Στην Πάτρα εξακολουθούν και υπάρχουν γιατροί που «διαφημίζουν» περίεργες...