Η Παναχαϊκή πήρε και πάλι τα εύσημα για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου

    Ημερομηνία:

     

    Σε μία περίοδο που η διακοπή της Super League 2, μία εβδομάδα μόλις μετά την επανεκκίνησή της, ύστερα από 10 μήνες, μοιάζει ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο, η Παναχαϊκή πήρε για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι τα εύσημα για την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού.

    Η ανακοίνωση:

    «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 και στο σημερινό παιχνίδι τήρησε στο ακέραιο τις αυστηρές οδηγίες της Γ.Γ.Α. και τα υγειονομικά πρωτόκολλα με αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή μας απένειμε τα εύσημα για την άρτια διοργάνωση του αγώνα.

    Κατανοούμε τη θέληση και το πάθος του φίλαθλου κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας και ευχόμαστε σύντομα να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: ΕΔΕ… για fast track διαδικασίες σε μεταβιβάσεις οχημάτων! Παρέμβαση Ζαϊμη

    Άνω κάτω η υπηρεσία διεύθυνση συγκοινωνιών στο Αίγιο, μετά...

    Πολλά τα ανασφάλιστα οχήματα στην Αχαΐα – Το 70% με πλήρη κάλυψη

    Ο πρόσφατος πανελλαδικός έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα, που...

    Πάτρα: Δεν είναι μια παλιά φωτογραφία, είναι κομμάτι μνήμης…

    Το εμβληματικό περίπτερο στο Μαρκάτο, εκεί όπου κάποτε χτυπούσε ένας...