ΠΑΤΡΑ: «Στα κεραμίδια» ΣΚΕΑΝΑ και έμποροι για την 5η Επιστρεπτέα. Κόπηκαν οι μισοί

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis
    Πυρ και μανία είναι οι κλαδικοί εκπρόσωποι της εστίασης, του εμπορίου και των επαγγελματοβιοτεχνών, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών για τον 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.
    Οι μισές αιτήσεις κόπηκαν λόγω μη εκπλήρωσης των κριτηρίων επιλεξιμότητας, ενώ οι εναπομείναντες δικαιούχοι, που θα είναι κυρίως κλειστές επιχειρήσεις, θα λάβουν ποσά από 2.000 – 4.000 ευρώ για τους επόμενους τρεις μήνες περίπου.
    GYMALL
    Ο ΣΚΕΑΝΑ ήδη με μια οργισμένη ανακοίνωση, εξήγγειλε για σήμερα στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:
    «Καταστήματα κλειστά για 3 μήνες, τεράστιες υποχρεώσεις, πάγια, συντηρήσεις, διαβίωση των οικογενειών μας και πήραμε… ΤΙΠΟΤΑ. Από σήμερα, βουβαμάρα, ζώνη λυκόφωτος, οι περισσότερες επιχειρήσεις μας απ’ έξω ή με επιστρεπτέα ποσά κοροϊδίας. Σήμερα δόθηκε η χαριστική βολή στον κλάδο καθώς εγείρεται σοβαρό θέμα επιβίωσής μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση που αφήνει λεηλατημένα τα μαγαζιά και τα σπίτια μας χωρίς να φταίμε εμείς. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όπως και όποτε χρειάστηκε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο γκρινιάρης αρτοποιός

    Ποιος αρτοποιός της Πάτρας ενώ έχει ουρές στο κατάστημά...

    Tα περί ανασχηματισμού για μετά τις εκλογές

    Tα περί ανασχηματισμού για μετά τις εκλογές… δεν τα...

    ΠΑΤΡΑ: Στα Δικαστήρια η Κανακάρη, αλλά μας απειλεί η Οθωνος;

    Σκηνές… απείρου κάλλους αναμένεται να ζήσουμε στην Πάτρα το...

    Αυστραλία: Γυναίκα υπουργός κατήγγειλε ότι τη νάρκωσαν και τη βίασαν

    Η αστυνομία στην Αυστραλία ξεκίνησε έρευνα μετά από καταγγελία της βουλευτής...