Παναχαϊκή: “Στις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση των μετοχών δεν απαιτείται κανένα οικονομικό αντάλλαγμα”

Ημερομηνία:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή παραμένει σε ανοικτό διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους και δεσμεύεται να ενημερώνει το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη” αναφέρει η ενημέρωση.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι, στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις που γίνονται για την παραχώρηση των μετοχών της, δεν απαιτείται κανένα οικονομικό αντάλλαγμα ή αντίτιμο για τις μετοχές της ΠΑΕ.

Η διαδικασία έχει ως στόχο τη διασφάλιση του μέλλοντος της ομάδας και την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την ενίσχυση της Παναχαϊκής, με σεβασμό στην ιστορία και το μέλλον του συλλόγου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή παραμένει σε ανοικτό διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους και δεσμεύεται να ενημερώνει το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Ζυμώνουμε Χαμόγελα» στην Πάτρα – Ο Θωμάς Λαζανάς και η Λέσχη Αρχιμαγείρων δίπλα στα παιδιά

Με τη δράση «Ζυμώνουμε Χαμόγελα», η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου...

Δίκη Τέμπη: Αδιαθεσία για τον Πάνο Ρούτσι- Αποχώρησε με φορείο

Αδιαθεσία αισθάνθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ο Πάνος Ρούτσι...

Τα μεγαθήρια που αποφεύγει η Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2028!

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ολοκληρώθηκε το… παράθυρο των Εθνικών...