Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Λιβάνου

    Ημερομηνία:

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοκλεγέντα πρόεδρο του Λιβάνου, στρατηγό Τζόζεφ Αούν, είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Αούν για την ανάληψη καθηκόντων του και επανέλαβε τη δέσμευση της Ελλάδας στην πολύπλευρη στήριξη του Λιβάνου.

    ICECAP

    Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον πρόεδρο του Λιβάνου να επισκεφθεί την Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα.

    Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου έναν μήνα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Βηρυτό, όπου και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Νατζίμπ Μικάτι. Είχε χαρακτηρίσει ζωτικής σημασίας την υλοποίηση της εκεχειρίας και επεσήμανε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να γίνει σεβαστή η κατάπαυση του πυρός.

    Είχε αναφερθεί εξάλλου στις παραδοσιακά φιλικές σχέσεις με όλες τις χώρες της περιοχής, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα μείνει εταίρος και φίλος στις προσπάθειες για ανοικοδόμηση του Λιβάνου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Καλεσμένος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελληνίδων Κυριών ο λογοτέχνης Διονύσης Καρατζάς

    Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών (Όθωνος Αμαλίας 74) στην...

    ΠΑΤΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ: Ξήλωσε φανάρι, έπεσε πάνω στη μάντρα

    Από θαύμα σώθηκε οδηγός ΙΧ σήμερα στις 3 τα...

    Αυτός θα είναι σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη ο νέος Πάπας

    Πρόκληση αποτελεί ακόμα και για την τεχνητή νοημοσύνη (AI) το αποτέλεσμα...

    «Νικολούλη θα χαθείς πριν την ώρα σου»: Το μήνυμα που πάγωσε το «Φως στο Τούνελ»

    Στιγμές αγωνίας και αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν ζωντανά στον αέρα του...