Tο Open TV διαψεύδει τα σενάρια εξαγοράς: «Το κανάλι δεν πωλείται»

    Ημερομηνία:

    Ο τηλεοπτικός σταθμός Open διέψευσε όσα αναφέρονται για την πώλησή του, κάνοντας λόγο σε ανακοίνωσε που εξέδωσε την Τετάρτη για «ευφάνταστα σενάρια».

    Στην ανακοίνωσή του ο σταθμός αναφέρει:

    «Επειδή πολλά ευφάνταστα σενάρια διακινούνται και αναπαράγονται στην αγορά, παρά τις διαψεύσεις που δίνει η ίδια η ζωή, κρίνουμε αναγκαίο να διευκρινίσουμε ότι το Open ΔΕΝ πωλείται.

    » Θα συνεχίσει να αφήνει καθημερινά το ανεξάρτητο και έγκυρο αποτύπωμά του στην κοινωνία, διευρύνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές».

    Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιανουαρίου δημοσιεύματα έφερναν τον Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη του σταθμού, να είναι κοντά σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη με τίμημα κοντά στα 37,5 εκατ. ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεοχώρι Κυλλήνης: Η σπάνια ασθένεια που ξεκληρίζει ολόκληρη οικογένεια

    Ούτε η λέξη «αναλγησία» δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει...

    Θρήνος για 17χρονο αθλητή από χτύπημα μπάλας στον λαιμό: «Έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε»

    Μία ασύλληπτη τραγωδία έχει συγκλονίσει τον αθλητικό κόσμο της...

    Grokipedia: Ο Mασκ κάνει πόλεμο στη Wikipedia

    Στα μέσα του καλοκαιριού του 2023 ο Ίλον Μασκ δήλωνε ότι...

    Ευρώπη: Σε ποια χώρα οι εργαζόμενες μητέρες κερδίζουν 30.000 ευρώ λιγότερα από τις εργαζόμενες χωρίς παιδιά

    Η μητρότητα εξακολουθεί να κοστίζει ακριβά στις γυναίκες της Γερμανίας — πολύ περισσότερο απ’...