Άνδρας χαρακώνει περαστικούς στον δρόμο – 5 επιθέσεις σε έναν μήνα

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης, μετά από απρόκλητες επιθέσεις, σε περαστικούς με σουγιά στις Σαράντα Εκκλησιές, από έναν άνδρα περίπου 40 χρονών.

    Ένας 23χρονος που επέστρεφε σπίτι του από τη δουλειά του, κατήγγειλε ότι άγνωστος του επιτέθηκε ξαφνικά και χωρίς συγκεκριμένο λόγο, χτυπώντας τον αρχικά με γροθιές και στη συνέχεια τον χαράκωσε στο πρόσωπο.

    Φλίγκος

    Αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση που γίνεται από το συγκεκριμένο άτομο στην περιοχή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε περιστατικά μέσα σε έναν μήνα.

    Πριν από λίγες μέρες ο 40χρονος επιτέθηκε και σε άλλον νεαρό. Την περίοδο των Χριστουγέννων ο ίδιος 40χρονος, όπως αναφέρουν μάρτυρες επιτέθηκε σε έναν 60χρονο, που περίμενε το λεωφορείο στη στάση.

    Για τα περιστατικά έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και έχουν υποβληθεί μηνύσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AAΔΕ: Επιχείρηση «καθαρό μητρώο» για τα ανεξόφλητα χρέη δεκαετιών προς το Δημόσιο

    Στη συστηματική καταγραφή και διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο προχωρά η Ανεξάρτητη...

    Πώς θα είναι η εμπειρία του ταξιδιού στον Aρη

    Ενα ταξίδι στον Αρη μπορεί να διαρκέσει έως και...

    Η μάχη του γάλακτος: Ερχονται νέα deals και επενδύσεις στην πρωτογενή παραγωγή

    Η φθίνουσα παραγωγή γάλακτος στη χώρα και παράλληλα οι ανάγκες των μεγάλων...

    Πάνω από 400.000 επιθέσεις hackers σε τραπεζικές συναλλαγές – Ποιοι πληρώνουν το «μάρμαρο»

    Μπορεί οι επιθέσεις hacking να μειώνονται σε ό,τι αφορά στους τραπεζικούς...