Έκλεψε 4.470 ευρώ από το κομμωτήριο της κολλητής της και τα έκρυψε στα εσώρουχά της

    Ημερομηνία:

    Θύμα κλοπής, από φίλη της, έπεσε μια ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στον Βόλο, καθώς η δράστιδα της αφαίρεσε περίπου 5.000 ευρώ μετρητά τόσο από την ταμειακή μηχανή, όσο και από την προσωπική της τσάντα.

    Η παθούσα ανακάλυπτε ότι έλειπαν χρήματα από το ταμείο αλλά και από την τσάντα της, την οποία άφηνε πάνω σε ένα γραφείο, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος την έκλεβε.

    Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε την δράστιδα και άσκησε δίωξη σε βάρος της για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. Έπειτα από σωματικό έλεγχο που διενέργησαν στην φίλη του θύματος οι Αρχές προκειμένου να βρουν τα χρήματα, τα εντόπισαν στο εσώρουχο της.

    Η δράστιδα εκπροσωπήθηκε διά συνηγόρου το πρωί της Παρασκευής (17/01), ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, καθώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, είχε ενοχές και ντρεπόταν να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως.

    Όπως ανέφερε ο συνήγορός της, η κατηγορούμενη δέχτηκε κατευθείαν να επιστρέψει το συνολικό ποσό των 4.470 ευρώ που είχε κλέψει από το ταμείο του καταστήματος και την τσάντα της «κολλητής» της, δίνοντας μάλιστα και τόκους.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με λαμπρότητα η εορτή της Παναγίας Ζιροβίτισσας, στην Ι.Μονή Τιμίου Σταυρού Πατρών

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη και με την...

    Κατερίνα Σολωμού: Η ΠΑΣΠ πρωτοπόρος ξανά στο Πανεπιστήμιο Πατρών

    Συγχαρητήρια στην ΠΑΣΠ για την πρωτιά που κατέγραψε στις...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μπλε Fiat Punto κινούμενο...

    Τραμπ: Πιέζει την Apple να σταματήσει την παραγωγή iPhone στην Ινδία για την αμερικανική αγορά

    Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ζήτησε από...