Σοκ στη Φλώρινα: 13χρονος βίαζε από το καλοκαίρι το 6χρονο ξαδερφάκι του

    Ημερομηνία:

    Σοκ στη Φλώρινα! Ένα αγοράκι 13 ετών κατηγορείται ότι τους τελευταίους έξι μήνες ασελγούσε στο 6χρονο ξαδελφάκι του.

    Η απίστευτη υπόθεση που συγκλονίζει τον ακριτικό νόμο της Φλώρινας αποκαλύφθηκε προχθές το απόγευμα όταν οι γονείς του 6χρονου αγοριού πήγαν στην Ασφάλεια και κατήγγειλαν ότι το παιδί τους έχει πέσει θύμα βιασμού.

    Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που μεταδίδει το newsit, οι γονείς υποστήριξαν ότι από το καλοκαίρι του 2024 μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου ο 13χρονος ξάδελφος του γιου τους, κατάφερνε να παίρνει το ανήλικο παιδί και να ασελγεί πάνω στο κορμί του.

    Τα δύο ανήλικα εξετάστηκαν από ειδικό παιδοψυχολόγο προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης μέσα από τις μαρτυρίες των παιδιών. Παράλληλα διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί επιστημονικά το μέγεθος της κακοποίησης. Ο 13χρονος πλέον αντιμετωπίζει βαρύτητες κατηγορίες για βιασμό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Πάτρα ο Αδωνις Γεωργιάδης – Συγκεντρώσεις σε Ρίο και Αγιο Ανδρέα – φωτο

    Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Νωρίτερα, πραγματοποίησε...

    Πάτρα: Αύριο η δίκη για τον 25χρονο

    Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το Σάββατο ο 25χρονος, ο οποίος...

    Τι να μην τρως το βράδυ: 7 τροφές που διαταράσσουν τον ύπνο

    Ο καλός ύπνος δεν εξαρτάται μόνο από τις ώρες που κοιμόμαστε,...