Τάρτα λεμόνι ή πορτοκαλόπιτα; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;

    Ημερομηνία:

    Ο χειμώνας καλά κρατεί και γεμίζει την κουζίνα μας με τα αρώματα των καρπών του. Λεμόνια και πορτοκάλια έχουν οπωσδήποτε πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εποχή. Το ίδιο και τα δυο πεντανόστιμα αγαπητά γλυκά που τα έχουν ως βασικό υλικό τους: η πορτοκαλόπιτα και η τάρτα λεμονιού. Εσείς ποιο από τα δύο προτιμάτε; Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο Viber αυτή την εβδομάδα εμείς σας ρωτήσαμε και εσείς μας απαντήσατε. Η παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό (67%) αφήνοντας πίσω την τάρτα με ποσοστό 33%. Παρακάτω θα δείτε συνταγές και για τα δύο αγαπημένα γλυκά, που εμπνέουν και να αναμφίβολα ανοίγουν την όρεξη.

    Συνταγές για πορτοκαλόπιτα

    Τάρτα λεμόνι ή πορτοκαλόπιτα; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;

    Πορτοκαλόπιτα
    Ζουμερή, χρυσαφένια και μοσχοβολιστή, αυτή η πορτοκαλόπιτα είναι ο ιδανικός τρόπος να ολοκληρώσετε ένα όμορφο γεύμα.

    Τάρτα λεμόνι ή πορτοκαλόπιτα; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;

    Εύκολη πορτοκαλόπιτα
    Ο Λάμπρος Βακιάρος μας δίνει μια εύκολη συνταγή για την κλασική και αγαπημένη πορτοκαλόπιτα.

    Συνταγές για τάρτα λεμόνι

    Τάρτα λεμόνι ή πορτοκαλόπιτα; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;

    Τάρτα λεμόνι
    Αυτά τα εσπεριδοειδή έχουν κερδίσει τις καρδιές μας! Όπου και να τα βάλουμε, σε γλυκές ή αρμυρές συνταγές με την ανάλογη μαστοριά το αποτέλεσμα είναι να μη μείνει τίποτα στο πιάτο!Εδώ σας φτιάχνουμε μια υπέροχη τάρτα λεμόνι.

    Τάρτα λεμόνι ή πορτοκαλόπιτα; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;

    Τάρτα λεµονιού µε µαρέγκα
    Μια πολύ νόστιμη τάρτα με έντονη την παρουσία του λεμονιού, από τη βάση μέχρι και τη γέμιση. Η μαστιχωτή μαρέγκα της επικάλυψης είναι σημαντική όχι όμως απαραίτητη, γι’ αυτό αν θέλετε μπορείτε να την παραλείψετε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παραδοσιακό γλέντι στην Πιτίτσα

    Ένα όμορφο και ξεχωριστό γλέντι, με τραγούδια και χορούς...

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...