«Σήμερα θα γινόσουν 21…»: Συγκλονίζει η μάνα που έχασε τα δύο της παιδιά σε φρικτό τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου του 2025, για την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών, είναι μια ακόμη μέρα στη μάχη της καθημερινότητας με μικρές στιγμές χαράς, λύπης ή και πλήρως αδιάφορες.

    Για μια οικογένεια στο Αγρίνιο όμως, κάθε μέρα είναι κι ένας Γολγοθάς, ένα μαρτύριο που δεν ξεπερνιέται.

    Ο λόγος για την οικογένεια του εκπαιδευτικού Στάθη Καραχρήστου, που θρηνεί και θα θρηνεί για πάντα τον χαμό δυο παιδιών: Του Ακη και της Χαριτίνης 20 και 18 ετών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2 Νοεμβρίου, μετά από σφοδρή σύγκρουση του δίκυκλου που επέβαιναν τα δυο αδέλφια με Ι.Χ. επιβατικό, στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας.

    Φλίγκος

    Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, θα ήταν ημέρα γιορτής για την οικογένεια και γενεθλίων για τον αδικοχαμένο Ακη και η μητέρα του Ιωάννα, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στο facebook, γράφοντας:

     

    Η χαροκαμένη οικογένεια, ζητά απόδοση ευθυνών και απαντήσεις στα ερωτηματικά που υπάρχουν, σχετικά με το πως συνέβη το δυστύχημα σε έναν κόμβο που έχει φωτεινή σηματοδότηση.

     

    Το πόρισμα της Τροχαίας του Αγρινίου αναμένεται και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, μπορεί να υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με τις αρχικές μαρτυρίες. Φως στα αίτια θα ρίξει η έκθεση του πραγματογνώμονα που έχει οριστεί από την υπηρεσία, ενώ ειδικό έχει ορίσει και η πλευρά του 37χρονου οδηγού του μοιραίου Ι.Χ. που συγκρούστηκε με το δίκυκλο. Ο 37χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία στα φαρμακεία – Πότε θα είναι διαθέσιμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%81/

    Αφράτοι Επαγγελματικοί λουκουμάδες παραλίας

    Τα Υλικά που θα χρειαστείτε: 600 γρ. Αλεύρι για...

    Γκρέτα Τούνμπεργκ για τη φωτογραφία με το σάντουιτς: Πρόκειται για επικοινωνιακά κόλπα του Ισραήλ

    Στο Σαρλ Ντε Γκολ έφτασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που απελάθηκε από...