Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών έκοψε την πίτα του νέου χρόνου, στο αίθριο του Ξενοδοχείου Βυζαντινό παρουσία μελών και φίλων.

    Τυχερή της χρονιάς  ήταν η Μιμίκα Χριστοδουλοπούλου, η οποία έλαβε ως δώρο τις πρόσφατες εκδόσεις των συγγραφέων μελών της ΕΑΣ,  Βασίλη Λαδά,  «Σινέ Σκάλες»,  εκδ.  Μανδραγόρας  και Κώστα Λογαρά, «Διπλή Ζωή», εκδ. Καστανιώτη. Πριν την κοπή έγινε η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση της  Εταιρείας με παρουσίαση των δραστηριοτήτων, από τον Πρόεδρο της ΕΑΣ, Βαγγέλη Πολίτη-Στεργίου,  οι οποίες, όπως τόνισε, είχαν ουσιαστικό απόηχο στους συμπολίτες.   Τον οικονομικό  απολογισμό έκανε ο  ταμίας του ΔΣ, Μάριος Πραπόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα μέλη για τη καταβολή των συνδρομών. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη και την προσδοκία  για τη δημιουργία Μουσείου της Πόλης της Πάτρας, με μία ελκυστική ονομασία, που θα καλύπτει και τον τομέα της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως τον πυλώνα  για τη διαφύλαξη και ανάδειξη της νεώτερης και σύγχρονης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

    Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών Εκοψε πίτα η Ειαρεία Αχαϊκών Σπουδών

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Σοβαρό τροχαίο με ποδήλατο στο Ρίο – Κοντά στην καντίνα – Στο οδόστρωμα ο ποδηλάτης

    Σοβαρό τροχαίο αυτή την ώρα στην προβλήτα του Ρίου...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/6/2025

    Τα παιχνίδια Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ Μαϊάμι και...

    Εκπληκτική συνταγή: Πώς να φτιάξετε σπιτικά σουβλάκια κοτόπουλου με σως μουστάρδας

    Τα σπιτικά σουβλάκια κοτόπουλου είναι μια υπέροχη ιδέα για...