ΠΑΤΡΑ: Σκηνίτες πέρασαν το βράδυ τους στην παιδική χαρά στα Ψηλαλώνια

    Ημερομηνία:

    Το ότι σκηνίτες ρομά μαζί με τις παρέες τους και τις οικογένειες τους κάνουν κατάληψη στις παιδικές χαρές της Πάτρας, μετατρέποντας τες σε κατασκήνωση αυτό είναι γνωστό.

    Δεν πρόκειται για αστέγους, αλλά που δεν έχουν ένα σπίτι για να μείνουν, πρόκειται για ρομά που έχουν συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

    Οι σκηνίτες ρομά μένουν στις παιδικές χαρές τις νύχτες, καμία φορά αφήνουν τις ακαθαρσίες τους (θυμηθείτε την τσουλήθρα στην πλατεία Όλγας) και οι γονείς φοβούνται πλέον να αφήσουν το παιδάκι τους στους χώρους, μη γνωρίζοντας τι μπορεί να έχει προηγηθεί τη νύχτα.

    Η εικόνα είναι από την παιδική χαρά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων τα λέει όλα από μόνη της. Οι σκηνίτες κοιμήθηκαν στον χώρο και άφησαν τα στρώματα και τα σεντόνια τους.

    Προφανώς για το επόμενο βράδυ που ακολουθεί αφού από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και καμία φύλαξη, είναι σίγουρο ότι θα ξαναπάνε στο χώρο.

    Πάτρα: Σκηνίτες πέρασαν το βράδυ τους στην παιδική χαρά στα Ψηλαλώνια

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/7/2025

    15:00 Novasports 6HD Wimbledon 1ος γύρος 15:30 Novasports Prime Wimbledon...

    Πύργος: Αστυνομικοί απέτρεψαν αυτοκτονία στο… παρά ένα!

    Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στον Πύργο, όταν...

    Δυτική Ελλάδα: Επιτέθηκαν σε αλλοδαπό και τον λήστεψαν

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για...

    Βίντεο: Καρχαρίας κυνηγάει στην ακτή 16χρονο αγόρι

    Μία άκρως τρομακτική στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο με...