Κούγιας για Τέμπη: «Η δίκη θα αργήσει τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο»

    Ημερομηνία:

    Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

    Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το γιατί δεν έχει αρχίσει ακόμη η δίκη ο κ. Κούγιας απάντησε πως “Στην αρχή η δικογραφία εκκρεμούσε ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών και της ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Λαρίσης.

    Την πήραν και την έδωσαν σε εφέτη ανακριτή και είχα πει τότε ότι η εμπειρία μου με τους εφέτες ανακριτές είναι ότι καθυστερούν οι δικογραφίες. Ειδικά για την περίπτωση αυτή ένας εφέτης ανακριτής πότέ δεν ήταν αρκετός. Η αρχικώς ασκηθείσα ποινική δίωξη ήταν το κακούργημα της διαταράξεως των συγκοινωνιών αυτό έχει μία νομολογία μέχρι τον Άρειο Πάγο” είπε στην αρχική του τοποθέτηση. Ενώ όπως τόνισε στην ανάλυση που έκανε σχετικά με την πορεία που πρέπει να διανυθεί για να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες  “κατά την γνώμη μου θα αργήσει  τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απάτες: Αρπακτικά ξαφρίζουν ανυποψίαστους πολίτες μέσω Facebook

    Αν και το Marketplace του Facebook είναι ένας από...

    Ποιος Αχαιός συνυπογράφει στους “Ενεργούς Πολίτες”

    Η συντριπτική πλειοψηφία των συνυπογραφόντων  και αυτοαποκαλούμενων “Ενεργοί πολίτες” είναι...

    ΠΑΤΡΑ: Εκλεισε γνωστό fast food

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c-fast-food/

    Άγχος επίδοσης στο σεξ: Νιώθετε ότι σας βαθμολογούν στο κρεβάτι; Τι απαντά η ψυχολόγος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ac%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%be-%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%83%ce%b1%cf%82/