ΕΠΕΣΕ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΗ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: 4 “λουκέτα” σε μαγαζιά – Το ένα δίπλα στο άλλο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η εικόνα της οδού Μαιζώνος ενώ τα έργα πεζοδρόμησης είναι σε εξέλιξη έχει.. δύο όψεις! Από τη μία το σκαμμένο οδόστρωμα και από την άλλη… τα κλειστά εμπορικά καταστήματα! Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Πατρέως μέχρι την Πλατεία Γεωργίου και μόνο στη μία πλευρά του δρόμου μετρήσαμε… 4 κλειστά μαγαζιά! Παρόμοια η εικόνα και μετά την Πλατεία. Με τελευταίο «λουκέτο» αυτό του καταστήματος υποδημάτων «Παυλίδης» ενώ το ακριβώς δίπλα με τα πρώην υφάσματα Κατέχου, έκλεισε αλλά… ανακατασκευάζεται αφού νοικιάσθηκε σε άλλη εταιρεία. Σε μάστιγα για τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας, έχουν μετατραπεί τα λουκέτα σε επιχειρήσεις με το φαινόμενο να παρουσιάζεται έντονο στους κεντρικούς δρόμους της, φτάνοντας μέχρι και το 15% σε σχέση με τα περασμένα χρόνια. Πλέον, υπάρχουν πολλά ξενοίκιαστα μαγαζιά στην οδό Μαιζώνος, έναν κατεξοχήν εμπορικό δρόμο. Λόγω της πεζοδρόμησης τα ενοίκια έχουν φθάσει στα ύψη! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ακίνητο που νοικιαζόταν σε Πατρινή επιχείρηση προς 11.000 ευρώ το μήνα και πλέον ο νέος ιδιοκτήτης, μία εταιρεία ενδυμάτων πληρώνει… 18.000 ευρώ!

    Φλίγκος
    ICECAP

    Είναι λοιπόν σαφές ότι τα  ενοίκια στη Μαιζώνος, λόγω της πεζοδρόμησης έχουν εκτοξευθεί και αυτό είναι αποτρεπτικός παράγοντας για το άνοιγμα νέων εμπορικών Πατρινών καταστημάτων. Εκτός όμως από τη Μαιζώνος, πρόβλημα υπάρχει και στην Κορίνθου με πολλά κλειστά μαγαζιά, κυρίως μετά την οδό Αράτου, ενώ για μία ακόμη χρονιά η λεωφόρος Γούναρη, είναι ο πιο προβληματικός δρόμος.  Παρατηρούμε πάρα πολλά κλειστά μαγαζιά, σε έναν  δρόμο που άλλοτε έσφυζε από ζωή και πλέον ο περιπατητής συναντά… λουκέτα!

    ΕΠΕΣΕ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: 4 "λουκέτα" σε μαγαζιά - Το ένα δίπλα στο άλλο - ΦΩΤΟ ΕΠΕΣΕ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: 4 "λουκέτα" σε μαγαζιά - Το ένα δίπλα στο άλλο - ΦΩΤΟ ΕΠΕΣΕ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: 4 "λουκέτα" σε μαγαζιά - Το ένα δίπλα στο άλλο - ΦΩΤΟ ΕΠΕΣΕ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: 4 "λουκέτα" σε μαγαζιά - Το ένα δίπλα στο άλλο - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Συγκρατημένη αισιοδοξία» φέτος για τον ελληνικό τουρισμό – Οι τρεις προκλήσεις

    «Συγκρατημένη αισιοδοξία» εν μέσω πάντως σημαντικών προκλήσεων και αβεβαιοτήτων...

    ΝΟΚ: Ποιοι χτίζουν με τα μπόνους χωρίς να πληρώσουν και ποιοι με πληρωμή – Οι 5 κατηγορίες κατόχων οικοδομικών αδειών

    Σε πέντε κατηγορίες διαχωρίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τους κατόχους οικοδομικών...

    Συνεχείς οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα – Η ακρίβεια ο Νο1 εχθρός των καταναλωτών

    Η ακρίβεια συνεχίζει ακάθεκτη σύμφωνα και με τα νέα...

    ΠΑΤΡΑ: Παρκάρουν… όπου τους βολεύει – ΦΩΤΟ

    Αρκετά είναι τα παράπονα των πολιτών της Πάτρας για...