Οικογένεια Ρομά αναστάτωσε την Αστυνομία σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο – “Έπαιζαν” με το 112

    Ημερομηνία:

    Άνω κάτω έκανε την αστυνομία μια οικογένεια Ρομά στη Ναύπακτο, όταν έκαναν κλήση στον αριθμό βοήθειας 112.

    Η τηλεφωνήτρια άκουσε φωνές και μια νεαρή γυναίκα να λέει ότι την χτυπάει ο πατέρας της και αμέσως έκλεισε η γραμμή. Η τηλεφωνήτρια ειδοποίησε το κέντρο της αστυνομίας στο Μεσολόγγι και ανέφερε το γεγονός.

    Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αναζητώντας τον κάτοχο του αριθμού που τηλεφώνησε στο 112 και βρήκαν ότι βρίσκεται στη Ναύπακτο. Τότε κινητοποιήθηκε η αστυνομία στη Ναύπακτο και βρήκε ότι η κάτοχος του αριθμού είναι μια γυναίκα Ρομά, που μένει στον καταυλισμό του Σκα. Έτσι πήγαν εκεί και αφού εντόπισαν την οικογένεια ζήτησαν να μάθουν τι συνέβη.

    Αυτό που υποστήριξαν τόσο η γυναίκα Ρομά όσο και ο σύντροφός της ήταν ότι πήραν το κινητό τα παιδιά και παίζοντας με αυτό κάλεσαν το 112.

    Ωστόσο, η αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να κάνει τη δουλειά της και παρέπεμψε τον άνδρα στο αυτόφωρο. Εκεί επαναλήφθηκαν όλα τα προαναφερόμενα και ο άνδρας κρίθηκε αθώος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Είμαι θεραπεύτρια αγκαλιάς»: Οι πελάτες την πληρώνουν 1.300 δολάρια τη νύχτα για να αποκοιμηθούν μαζί

    Μια θεραπεύτρια αγκαλιάς μιλά για το ασυνήθιστο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας αναρίθμητοι...

    Ξύδι ή χλωρίνη; Ποιο είναι καλύτερο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας

    Το ξύδι και η χλωρίνη είναι δύο από τα πιο δημοφιλή...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...