Σταμάτης Κραουνάκης: Η σχέση μου με το χρήμα είναι αίσχος, δεν είχα λεφτά για την κηδεία του πατέρα μου και μου δάνεισε η Λίνα Νικολακοπούλου

    Ημερομηνία:

    Ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση του με τη Λίνα Νικολακοπούλου, καθώς και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. Ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Black Box» και αρχικά, μίλησε για τη δυσκολία του να διαχειριστεί τα χρήματα, παραδεχόμενος ότι, παρά τα έσοδα που είχε, δεν έκανε επενδύσεις και χρειάστηκε να δανειστεί χρήματα για την κηδεία του πατέρα του.

    «Η σχέση μου με το χρήμα είναι αίσχος. Έχω βγάλει χρήματα, αλλά δεν έχω επενδύσει χρήματα. Κάποια τα έχω αξιοποιήσεις στις δουλειές, γιατί θα κάνω εγώ τις παραγωγές και θα πληρώσω τον κόσμο, βεβαίως είμαι πια πολύ καλός στις διαπραγματεύσεις μου. Εκεί είμαι πολύ καλός, έχω γίνει καλός. Βοηθάω και τη δικηγόρο μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.Όπως είπε, η Λίνα Νικολακοπούλου ήταν εκείνη που τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές, ενώ τη χαρακτήρισε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της πορείας του. Το ίδιο ισχύει όπως είπε, και για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. «Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ και να μην έχω να φάω ή να πρέπει να δανειστώ, κάτι που συνέβη όταν πέθανε ο πατέρας μου. Δεν είχα λεφτά για την κηδεία και μου δάνεισε η Λίνα Νικολακοπούλου. Η Λίνα είναι ζωή, πορεία. Δεν μπορώ να πω ότι είναι απλώς φίλη η Λίνα, δεν είναι φίλη», τόνισε.

    Τέλος, πρόσθεσε: «Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι κομμάτι μου. Και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι κομμάτι μου, παρόλα τα συμβάντα, δεν μπορώ να την βγάλω από πάνω μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25- 7 -2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο,πατέρα,αδελφό,παππού & θείο ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ:73 Θανόντα κηδεύουμε Πέμπτη...

    Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει ξυστά από τη Γη τις επόμενες ημέρες – Έχει το μέγεθος του Πύργου της Πίζας

    Ένας αστεροειδής στο μέγεθος του πύργου της Πίζας εντοπίστηκε λίγες ημέρες...

    Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φεντερίκος χώρισαν μετά από 13 μήνες σχέσης

    Μετά από 13 μήνες σχέσης, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Μελίνα Νικολαΐδη,...

    Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Αχαΐας: Συγχαίρει την εθνική ομάδα γυναικών πόλο και την Ντένια Κουρέτα

    Με την ευκαιρία της κατάκτησης του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο...