Πρόεδρος ο Θ. Λουλούδης στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

    Ημερομηνία:

    Στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας συναντήθηκαν για πρώτη φορά την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, οι τρεις πρόεδροι των φορέων της Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να συγκροτήσουν το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας (ΠΕΣ). Ηταν η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες διοικήσεις για τη νέα επιμελητηριακή θητεία.

    Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αχαΐας Θόδωρος Λουλούδης, Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και Ηλείας Κωνσταντίνος Λεβέντης αποφάσισαν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ενεργοποίηση του ΠΕΣ και την στενή τους συνεργασία ώστε από κοινού να διεκδικούν αλλά και να εκφράζουν θέσεις που απασχολούν την Επιμελητηριακή κοινότητα.

    Κατά την συνάντηση αποφασίστηκε η προεδρία του ΠΕΣ να είναι εκ περιτροπής. Πρώτος Πρόεδρος θα είναι ο κ. Λουλούδης.

    Κατά την συνεδρίαση, όπως προβλέπεται από τον Νόμο, ορίστηκαν και οι εκπρόσωποι του ΠΕΣ σε Διοικητικά Συμβούλια και Επιτροπές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...

    Γαία Μερκούρη: Άντρας με είχε ακολουθήσει, στεκόταν πίσω μου και αυνανιζόταν

    Μια εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας...

    Η Μπαρ Ρεφαέλι κάνει διακοπές στην Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες

    Διακοπές στην Ελλάδα κάνει το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι. Με...