Συνελήφθη σεκιούριτι που ξέχασε ανοιχτές τις μπάρες του ΟΣΕ στη Χαμοστέρνας – Διερχόμενος οδηγός κάλεσε την αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη σεκιούριτι που εργαζόταν στις γραμμές του ΟΣΕ καθώς είχε αφήσει την μπάρα ανοιχτή παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία των τρένων γινόταν κανονικά.

    Πιο συγκεκριμένα, το σοβαρό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, γύρω στις 10, όταν υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είχε ξεχάσει τις μπάρες ανοιχτές στη διάβαση των τρένων επί της Χαμοστέρνας και της Κωνσταντινουπόλεως.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεκιούριτι είχε αποκοιμηθεί ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον μηχανοδηγό μιας αμαξοστοιχίας, μιας και ο υπάλληλος δεν ανταποκρινόταν στον ασύρματο.

    ICECAP

    Ο μηχανοδηγός όταν είδε ότι δεν μπορεί να βρει τον σεκιούριτι, επικοινώνησε με τον σταθμάρχη και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

    Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες και κάποιος οδηγός ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα του περιστατικού, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

    Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον υπάλληλο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας τήρησαν και φέτος το έθιμο

    Όπως και στην Πάτρα, έτσι και στη Δυτική Αχαΐα...

    Oi 7+1 κινήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει την μεσαία τάξη

    Μπορεί σήμερα όλοι να χαίρονται την μέρα με την...

    Αυτό είναι το «ιπτάμενο μάτι» της Πολεμικής Αεροπορίας

    Πρόκειται για ένα ιπτάμενο ραντάρ, ένα κρίσιμο «εργαλείο» για...

    ΠΑΤΡΑ: Γκαζάκια σε σχολείο την Ανάσταση – Πυροδότησαν γκαζάκια και στην Αγιαλεξιώτισσα – ΦΩΤΟ

    Έτρεχαν και δεν έφταναν οι Αρχές Ασφαλείας και η...