Πήγε να βιάσει γυναίκα στην είσοδο οικοδομής

    Ημερομηνία:

    Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται ένας 27χρονος που καταγγέλθηκε ότι επιτέθηκε με σεξουαλικά κίνητρα εις βάρος μίας 30χρονης, στην είσοδο οικοδομής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 27χρονος πλησίασε τη γυναίκα θωπεύοντάς την κάτω από τα ρούχα της, ενώ παράλληλα επιχείρησε να της κλείσει με τα χέρια το στόμα. Η παθούσα (ημεδαπή) κατάφερε να ξεφύγει, καταγγέλλοντας το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές. Έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης και συνελήφθη.

    Ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής (επιχείρησε να της πάρει το κινητό), ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξώδικα σε δύο «sites» απέστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για fake news περί αγοράς ακινήτου στο Ελληνικό

    Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη προχώρησε σε αποστολή εξωδίκων...

    ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ: Τι λένε για τον φωτογράφο που τράβηξε την φωτογραφία με τον 25χρονο

    Το flamis.gr έχει εξασφαλίσει τις καταθέσεις των δύο βασικών...

    AXA:IA: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Σκιαδά στις 23 και 24 Αυγούστου

    Οι εκδηλώσεις και οι εορτασμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στη...