H General Motors αποκάλυψε την Πέμπτη μια νέα έκδοση αξίας 80.000 δολαρίων της αμιγώς ηλεκτρικής Cadillac Lyriq, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία του Ντιτρόιτ στοχεύει να γίνει η κορυφαία σε πωλήσεις μάρκα πολυτελών EV φέτος στις ΗΠΑ.
Η Cadillac αναμένει να επιτύχει αυτόν τον στόχο με μια διευρυνόμενη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων, όπως το Lyriq-V, το SUV Escalade IQ και το επερχόμενο crossover Optiq.
«Θα κάνουμε την Cadillac να είναι η πιο εμπορική μάρκα πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων στις ΗΠΑ για το 2025. Και πάλι, επιτρέψτε μου να το επαναλάβω αυτό: η καλύτερη πολυτελής EV [μάρκα] για το 2025», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Cadillac, John Roth, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης. «Ο ουρανός είναι το όριο για το τι θα μπορέσουμε να κάνουμε στο χώρο των πολυτελών EV».