ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Την «ιδρώνει τη φανέλα» ο Π. Σακελλαρόπουλος

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης , Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, εισέπραξε την θετική γνώμη και της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο ως αποτέλεσμα της παραγωγής πολύτιμου έργου και πολλής δουλειάς που γίνεται αθέατα και χωρίς τυμπανοκρουσίες στον τομέα της τουριστικής «άνθισης» της Δυτικής Ελλάδας.

    Μέχρι και πρωτοποριακή ημερίδα έκανε προ ημερών στην Αρχαία Ολυμπία χωρίς να συνοδευτεί από μεγαθήρια παρεμβάσεων και δημοσιεύσεων, παρά μόνον, από ένα απλό και λιτό δελτίο τύπου με φωτογραφίες, …αφού έγινε η εκδήλωση.

    Έχοντας ως εφόδιο το περίφημο «OLYMPIAN LAND», ο κ. Σακελλαρόπουλος «χτυπά» όλες τις «πόρτες» και δεν αφήσει ιδέα να… πέσει κάτω που να την εξετάσει μια και δυο φορές κι αν κρίνει ότι μπορεί αν αποδώσει όφελος, την θέτει αμέσως προς υλοποίηση. Όλο αυτό προφανώς και εκτιμάται αντιστοίχως ακόμα και από τις αντιπολιτευτικές παρατάξεις που παραδέχονται ότι ο Αντιπεριφερειάρχης… «την ιδρώνει τη φανέλα» και δεν κάθεται σε μια καρέκλα αφήνοντας τον χρόνο να κυλά ανεκμετάλλευτος κι αφήνοντας την επίτευξη του στόχου στον «αυτόματο πιλότο».

    Βέβαια αυτό που κάνει ακόμα πιο αποδεκτή τη δουλειά του είναι το γεγονός ότι η προσπάθειά του συνοδεύεται και από απόλυτη διαφάνεια, από καμιά οικονομική σπατάλη, από περιορισμένη και απολύτως ελεγχόμενη οικονομική διαχείριση. Άρα ένας λόγος παραπάνω να επιβραβεύεται η παρουσία του στη θέση αυτή. Διότι προφανώς αν υπήρχε το παραμικρό ψεγάδι, η αντιπολίτευση θα είχε «σηκώσει» – και δικαίως – το «γάντι» της αντιπαράθεσης, πράγμα που δεν κάνει διότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνει.

    Το ερώτημα, βέβαια, είναι αν θα υπάρξει αποτέλεσμα ρεαλιστικό και χειροπιαστό σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε η Δυτική Ελλάδα συνολικά να μπει στο παγκόσμιο «κάδρο» των τουριστικών προορισμών. Εννοείται πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά μάλλον το κλίμα είναι απολύτως θετικό και εξόχως αισιόδοξο, όσο μάλιστα σαν «όπλο» μας έχουμε το μεγαλύτερο όλων brand name, το «OLYMPIAN LAND».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Χωροφυλακής Νομού Αχαΐας

    Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την...

    Σεισμός 3,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

    Σεισμός μεγέθους 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης...

    Α. Ηλιάδη για Μάστορα: «Όλοι το έχουμε κάνει, μην πέσουμε να τον φάμε»

    Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Πρωινό για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και...

    ΠΑΤΡΑ: Η ώρα του 17ου Μώμου στο «Πάνθεον»

    Με το αφιέρωμα-συναυλία «Η Σάτιρα στο μουσικό θέατρο» ανοίγει...
    Best Shop