XAΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Η Ελενα κέρδισε τη μάχη στο Νοσοκομείο Ρίου – Το μήνυμα του Ανδρέα Ηλιάδη – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αποσωληνώθηκε η 14χρονη Ελένη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά την πτώση της από βυτιοφόρο, στο Καλαμάκι Ωλενίας, στις 19 Ιανουαρίου.

    Μετά από δύο χειρουργεία και αρκετές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ το ανήλικο κορίτσι κέρδισε τη μάχη βγαίνοντας νικήτρια!

    Το κορίτσι τραυματίστηκε όταν, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, ανέβηκε στη σκάλα βυτιοφόρου, το οποίο βρισκόταν στο Καλαμάκι Ωλενίας για να φορτώσει γάλα. Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε το κορίτσι και ξεκίνησε το όχημα με αποτέλεσμα η 14χρονη να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

    Όλο το προηγούμενο διάστημα, το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει τη ζωή της Ελένης, όπως και έγινε!

    Η ανάρτηση του Διευθυντή της ΜΕΘ Ανδρέα Ηλιάδη:

    XAΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Η Ελενα κέρδισε τη μάχη στο Νοσοκομείο Ρίου - Το μήνυμα του Ανδρέα Ηλιάδη - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιο είναι το πιο χειριστικό ζώδιο από όλα;

    Κάθε ζώδιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ποιο είναι, όμως,...

    Τα ζώδια που δεν θα έχουν σταματημό μέχρι τον Δεκέμβριο

    Οι καιροί ήταν δύσκολοι φέτος για πολλούς εκπροσώπους του...

    Ηλεία: Φωτογραφίες από κατασχεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή κατηγορούμενων μελών συμμορίας

    Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Μετά την εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της...

    Είπε στην αυταρχική πεθερά της ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο – «Εγώ παντρεύομαι τον γιο σου, όχι εσύ»

    Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι εκείνη και ο μελλοντικός σύζυγός...