ΠΑΤΡΑ: Κάποτε υπήρχε μια παιδική χαρά στα Βραχνέικα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Συμπολίτης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηλιτεύει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παιδική χαρά στην περιοχή των Βραχνεϊκων.

    Συγκεκριμένα σημειώνει:
    Η παιδική χαρά στο χώρο πίσω από το νέο Ιερό Ναό υπήρξε για χρόνια το κόσμημα της περιοχή μας, ήταν το μέρος όπου τα παιδιά γελούσαν, έπαιζαν και ζούσαν τις πιο όμορφες στιγμές της παιδικής τους ηλικίας, αλλά και τόπος συνάντησης των γονέων. Ωστόσο, σήμερα αυτή η χαρά έχει μετατραπεί σε μια επικίνδυνη ζώνη αφενός μεν λόγω των βανδαλισμών, αφετέρου λόγω της μακροχρόνιας αδιαφορίας του δήμου. Η εγκατάλειψη και η έλλειψη συντήρησης δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών που την «επισκέπτονται» σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα, αφού ο Δήμος έχει…. «ασφαλίσει» το χώρο με λουκέτο στη πόρτα!
    Είναι απαράδεκτο να βλέπουμε να παρακμάζει μια περιοχή, χωρίς να λαμβάνονται μέτρα. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας. ‘Έπρεπε ΧΘΕΣ να προβεί ο Δήμος στην αποξήλωσή της, αφού πλέον συντρέχουν και άλλοι λόγοι που η παιδική χαρά δεν μπορεί να υφίσταται. Αλλά η Δημοτική Αρχή, ΚΩΦΕΥΕΙ μέχρι σήμερα.

    ΠΑΤΡΑ: Κάποτε υπήρχε μια παιδική χαρά στα Βραχνέικα - ΦΩΤΟ

    Έτσι ήταν κάποτε η παιδική χαρά

    ΠΑΤΡΑ: Κάποτε υπήρχε μια παιδική χαρά στα Βραχνέικα - ΦΩΤΟ

    Έτσι έχει καταντήσει σήμερα

    ΠΑΤΡΑ: Κάποτε υπήρχε μια παιδική χαρά στα Βραχνέικα - ΦΩΤΟ

    ΠΑΤΡΑ: Κάποτε υπήρχε μια παιδική χαρά στα Βραχνέικα - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...