Ρευματοκλοπή: Αρτοποιείο είχε “συνδεθεί” με τον… στύλο της ΔΕΗ

    Ημερομηνία:

    Χειροπέδες σε έναν 60χρονο άνδρα πέρασαν οι Αρχές σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να ήταν υπεύθυνος αρτοποιείου στο οποίο είχε αφαιρεθεί ο μετρητής ρεύματος. Για αυτό τον λόγο, συνελήφθη ο 60χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης.

    Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο και διαπίστωσαν να έχει αφαιρεθεί ο μετρητής από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και να συνδέεται απευθείας στην κεντρική παροχή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.

    Μετρητής κατανάλωσης ενέργειας

    ICECAP

    Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι σε βάρος του 60χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

    “Αστυνομικοί του Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας, πρωινές ώρες χθες, συνέλαβαν 60χρονο ημεδαπό, διότι κατά τον έλεγχο συνεργείου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε αρτοποιείο του οποίου είναι υπεύθυνος λειτουργίας, διαπιστώθηκε να έχει αφαιρεθεί ο μετρητής από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και να συνδέεται απευθείας στην κεντρική παροχή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.

    Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για υπεξαίρεση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέλος οι παρατάσεις στο Champions League: Το νέο μοντέλο που θέλει να προωθήσει η UEFA

    H UEFA σκέφτεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο Champions League. Σύμφωνα με...

    Εννέα ράματα στον d’j! Eλεύθερος ο δεύτερος! ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    Σκηνές που θύμιζαν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της...

    “Εαρινή συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Πατρών στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου

    Το Μουσικό Σχολείο Πατρών σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια...