Την Παρασκευή απολογείται ο καθηγητής που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας με νοητική στέρηση – Τι λέει ο δικηγόρος του

    Ημερομηνία:

    Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί, έλαβε από τον ανακριτή ο 62χρονος καθηγητής, που κατηγορείται για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων και πορνογραφίας ανηλίκων.

    Ο συνήγορος υπεράσπισης, κ. Μάκης Βελάκης ισχυρίζεται σύμφωνα με το proininews, ότι η 16χρονη κατήγγειλε τον καθηγητή, μόλις αυτός ζήτησε να διακόψουν την συναινετική σχέση τους, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο «ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες με τον τρόπο που διατυπώθηκαν και ειδικά με τον τρόπο που διατυπώθηκαν στην ανακοίνωση της αστυνομικής αρχής».

    Όπως έγραψε το enikos.gr, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Δ.Ε.Ε. Καβάλας, προέκυψε ότι ο καθηγητής φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις με ανήλικη μαθήτριά του, το διάστημα από Νοέμβριο 2023 έως Ιούνιο του 2024, εντός του σχολικού γραφείου του. Μάλιστα, το 16χρονο κορίτσι φέρεται να πάσχει από ελαφριά νοητική στέρηση.

    Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 62χρονου καθηγητή μουσικής, εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας τόσο σε έναν φορητό υπολογιστή όσο και σε ένα usb stick. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο της 16χρονης μαθήτριας, στα οποία απεικονίζεται γυμνή.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί τα σκυλιά στην Ιαπωνία ζουν περισσότερο

    Ενώ η μέση διάρκεια ζωής των σκύλων σε πολλές...

    “Από σήμερα θα κάνουμε συσκέψεις όρθιοι” – Ηγετικές προσωπικότητες που έφεραν επανάσταση στις αίθουσες συνεδριάσεων

    Για δεκαετίες, οι συσκέψεις αποτελούσαν τον παλμό της εταιρικής...

    O Μητσοτάκης θα εκφωνήσει επικήδειο στην κηδεία Σαββόπουλου

    Ο Σαββόπουλος μπορεί να μη βόλεψε πάντοτε την Αριστερά, όπως και...

    Επεισόδια με κρότου λάμψης και χημικά στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο Μεταξουργείο, δείτε βίντεο

    Επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και...