«Τελευταία υπόκλιση» για τον Όζι Όσμπορν, θα παίξει μαζί με τους Black Sabbath μετά από 20 χρόνια

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Όζι Όσμπορν πρόκειται να επανενωθεί με τους Black Sabbath για την τελευταία του εμφάνιση στις 5 Ιουλίου στο Μπέρμιγχαμ «για το μεγαλύτερο σόου heavy metal που έγινε ποτέ».

    Την ανακοίνωση έκαναν η σύζυγός του Σάρον Όσμπορν και ο Τόμι Αϊόμι, με τον οποίο ήταν μαζί στους Black Sabbath.

    Η συναυλία με τον τίτλο «Back To The Beginning» («Πίσω στην αρχή») θα είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση του συγκροτήματος μετά από 20 χρόνια με την αρχική σύνθεσή του (Όσμπορν, Αϊόμι, Γκίζερ Μπάτλερ και Μπιλ Γόρντ).

    Μαζί τους θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Metallica, οι Slayer, οι Alice In Chains, οι Pantera, οι Gojira και οι Mastodon.

    Μαζί τους θα είναι μια «υπερομάδα μουσικών», μεταξύ των οποίων ο Σλας των Guns ‘n’ Roses, ο Μπίλι Κόργκαν των Smashing Pumpkins και ο Τομ Μορέλο των Rage Against The Machine.

    Ο 76χρονος Osbourne τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ πάσχει από Πάρκινσον. Στην συναυλία θα παίξει για λίγο μόνος πριν ενωθεί με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος για την «τελευταία υπόκλιση».

    Τα κέρδη θα διατεθούν σε ιδρύματα για το Πάρκινσον και στο Νοσοκομείου Παίδων του Μπέρμιγχαμ.

    Το 2023, ο Όσμπορν είχε πει σε θαυμαστές του ότι δεν έχει πλέον τις σωματικές δυνάμεις να κάνει τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει στην Ευρώπη και τη Βρετανία. Λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2019, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη έπειτα από μια πτώση στο σπίτι του ενώ είχε και ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το 2003.

    Οι Black Sabbath σχηματίστηκαν στο Μπέρμιγχαμ το 1968 και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα metal συγκροτήματα όλων των εποχών, με πάνω από 75 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κύπελλο ποδοσφαίρου: Τα ζευγάρια των ημιτελικών, πότε παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

    Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Γ....

    Κλαυδία: Οι πρώτες δηλώσεις του Oge για τη σχέση τους – «Θαυμάζω την ωριμότητα που έχει για την ηλικία της»

    Ο σύντροφος της Κλαυδίας, Oge μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του...

    ΠΑΤΡΑ: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου, τον είδα τα τελευταία χρόνια της ζωής του

    Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τη...

    ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ: Σεμινάριο με θέμα “Η Μέθοδος της Μη Βίαιης Επικοινωνίας με πυξίδα τις Ανθρώπινες Ανάγκες”

    Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της...
    Best Shop