ΠΑΤΡΑ: Περπατούσε στην Ανω Πόλη… και βρέθηκε στο Νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Πήγε για βόλτα με το σκύλο του και κατεβαίνοντας το δρομάκι που οδηγεί από τον ιερό ναό των Εισοδίων στην Παντοκράτορος, γλίστρησε και έσπασε το χέρι του αφού όπως κατήγγειλε στα social media, το πλακόστρωτο ήταν γεμάτο γλίτσα.

    Το θύμα του περιστατικού ο Ηλίας Τσουμπρός μίλησε στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη. «Πήγα την καθιερωμένη μου βόλτα και κατεβαίνοντας αυτό το δρομάκια γλίστρησα και έπαθε μεγάλη ζημιά.

    Αποφάσισα να δημοσιεύσω το περιστατικό έτσι ώστε να γίνει κάτι και να σπεύσουν οι αρμόδιες αρχές και να παρέμβουν, διορθώνοντας την κατάσταση αφού είμαι σίγουρος ότι όποιος περνάει από το σημείο θα πάθει ζημιά.

    Είναι κρίμα να έχουμε μια τόσο ωραία πόλη και να παθαίνουμε τέτοια περιστατικά όταν θέλουμε να κάνουμε μια βόλτα για να την απολαύσουμε». Ο ίδιος έχει μπροστά του μια περιπέτεια που ήδη έχει ξεκινήσει αφού χρειάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση στο νοσοκομείο αφού το χέρι του στον καρπό υπέστη συντριπτικό κάταγμα. Ωστόσο,  δεν έχει αποφασίσει αν θα προχωρήσει το όλο θέμα νομικά κατά του δήμου. «Στόχος μου δεν είναι αυτός, αλλά να μην ταλαιπωρηθεί και άλλος κόσμος σαν και μένα».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς κατέγραψε ο τοπικός Τύπος το «τσουνάμι» από Ψαθόπυργο μέχρι Αίγιο πριν από 62 χρόνια

    Ήταν 7 Φεβρουαρίου του 1963, δηλαδή πριν ακριβώς 62...

    Τα εξωφρενικά ακριβά φρούτα της Ιαπωνίας – Η ιστορία μιας απίστευτης εμμονής

    Η Ιαπωνία είναι γνωστή για την ακρίβεια, τη δεξιοτεχνία...

    Την Τρίτη ο απολογισμός του Νεκτάριου Φαρμάκη

    O απολογισμός των πεπραγμένων του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και...

    ΠΑΤΡΑ: Οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ καταδικάζουν την επίθεση

    Ανακοίνωση εξέδωσε χθες, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Αχαΐας, Ηλείας,...
    Best Shop