Τραμπ για πρίγκιπα Χάρι: Δεν θα τον απελάσω, αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να κοιμάται πλέον ήσυχος, αν δηλαδή φοβόταν ότι θα είναι ένας από τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που απελάθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Σύμφωνα με τη New York Post, ορισμένα «καλοπροαίρεα» think tank, αγωνίζονται να δημοσιοποιήσουν τα ιδιωτικά αρχεία βίζας του πρίγκιπα Χάρι για τις ΗΠΑ, καθώς ο Δούκας του Σάσεξ παραδέχθηκε, στο βιβλίο του Spare, ότι στο παρελθόν είχε πάρει ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της εφηβείας του.

    Το Heritage Foundation, άφησε να εννοηθεί ότι είχε πει ψέματα στα έγγραφά του ή ότι θα μπορούσε να έχει τύχει ειδικής μεταχείρισης από την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

    Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε στην εφημερίδα New York Post την Παρασκευή: «Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θα τον αφήσω ήσυχο. Έχει αρκετά προβλήματα με τη σύζυγό του. Είναι τρομερή».

    Ο Αμερικανός ηγέτης έχει στο παρελθόν πει για τον Χάρι ότι «τρώει μαστίγιο» από τη Μέγκαν Μαρκλ σε σχόλια που έχουν χαρακτηριστεί ως μισογυνικά.

    «Νομίζω ότι τον τραβάει από τη μύτη τον καημένο Χάρι», είχε δηλώσει παλαιότερα στους δημοσιογράφους.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς η έκρηξη του ηφαιστείου Ταμπόρα της Ινδονησίας το 1815 επιτάχυνε την Ελληνική Επανάσταση του 1821

    Το ηφαίστειο της Σαντορίνης και οι εκατοντάδες σεισμοί στη...

    ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη με κάνναβη

            Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην...

    Ηράκλειο: Οι δραματικές στιγμές του 27χρονου με μηνιγγίτιδα στα Επείγοντα του Βενιζελείου

    Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου...

    Λάρισα: Ο 60χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τα θύματά του – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

    Στο «φως» έρχονται τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση...
    Best Shop