![DIVICO](https://flamis.gr/wp-content/uploads/2024/12/DIVICO.png)
Μια τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου Δημήτρη Χρήστου, ο οποίος είχε διαφύγει από την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Έπειτα από 42 ημέρες αγωνιώδους αναζήτησης, εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Γορίτσας.
Η σορός του βρέθηκε από ειδική ομάδα που ήρθε από την Αθήνα για να συμμετάσχει στις έρευνες, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, Βασίλη Ηλιόπουλο, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε ότι δόθηκε τέλος στην αγωνία της οικογένειας.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς για εβδομάδες οι αρχές και εθελοντές αναζητούσαν τον 33χρονο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σημάδια ζωής. Η τραγική εξέλιξη ρίχνει βαριά σκιά, ενώ ερωτήματα προκύπτουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο Δημήτρης Χρήστου μετά τη διαφυγή του από την κλινική.
![PhysioClinic](https://flamis.gr/wp-content/uploads/2025/01/physioclinic.jpg)